Victoria Beckham: Πώς θέλει να την φωνάζουν τα εγγόνια της (όταν αποκτήσει)

Η Victoria Beckham είπε πως δεν είναι έτοιμη για εγγόνια προς το παρόν.

Victoria Beckham: Πώς θέλει να την φωνάζουν τα εγγόνια της (όταν αποκτήσει)

Η τραγουδίστρια των Spice Girls ερωτήθηκε αν νιώθει ενθουσιασμένη σε περίπτωση που γίνει γιαγιά κατά τη διάρκεια συνέντευξής στο περιοδικό «Vogue».

«Χριστέ μου! Τι; Μισό λεπτό. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ακόμα, εκτός αν εσείς ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω» απάντησε ξεκαρδιστικά η Victoria Beckham.

Το μεγαλύτερο παιδί της Victoria και του συζύγου της David Beckham, ο Brooklyn ο οποίος είναι 25 ετών, παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz τον Απρίλιο του 2022.

https://www.instagram.com/p/C5kM_3-tDJM/

Αν και η μαμά Victoria δεν είναι έτοιμη να υποδεχτεί την επόμενη γενιά, παραδέχτηκε ότι είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική και έχει σκεφτεί ακόμη και πώς θα την αποκαλούν τα εγγόνια της μια μέρα.

Να σημειωθεί πως το διάσημο ζευγάρι έχει ακόμα άλλα τρία παιδιά. τον Romeo (21 ετών) τον Cruz (19 ετών) και την Harper (12 ετών).

«Την τελευταία φορά που ήμουν με την αρχισυντάκτρια της Vogue, την Anna Wintour, την ρώτησα: «Anna, πώς σε φωνάζουν τα εγγόνια σου;» Και μου απάντησε «Anna». Και σκέφτηκα, λοιπόν, αυτό ακούγεται τέλειο, οπότε ίσως ακολουθήσω αυτό το παράδειγμά της», δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας και συνέχισε «Αλλά αυτό δε θα συμβεί ακόμα.»

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα Βρετανίδα πρόσθεσε αστειευόμενη: «Χριστέ μου, αρχίζω και ζεσταίνομαι.Κάνει ζέστη εδώ μέσα! Τι συμβαίνει;!»

Ενώ η Victoria και ο David έχουν αποδείξει ότι έχουν μια δυνατή σχέση κατά τη διάρκεια των σχεδόν 25 χρόνων γάμου τους, η σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε ότι προσέχει να είναι διακριτική με το νεόνυμφο ζευγάρι.

«Νομίζω ότι απλά πρέπει να είσαι εκεί γι' αυτούς», είπε η Victoria. «Η επικοινωνία είναι το κλειδί και να είσαι εκεί για να τους υποστηρίζεις, να υποστηρίζεις εκείνον και τη Nicola. Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Είμαι πάντα απλά εκεί. Εγώ και ο David είμαστε πάντα εκεί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved