Νικολέττα Ράλλη: Πώς «καλωσόρισε» τον Ιούνιο παρέα με την κόρη της

«Καλό μήνα♥️ Καλό καλοκαίρι🐬», έγραψε στην ανάρτησή της.

Νικολέττα Ράλλη: Πώς «καλωσόρισε» τον Ιούνιο παρέα με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της, Σοφία, είναι αχώριστες. Πηγαίνουν βόλτες, για φαγητό, κάνουν εκδρομές και δημιουργικές δραστηριότητες. Ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram παρουσιάστριας τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτος με στιγμιότυπα με τη μικρή.

Αυτή τη φορά, η πρώην παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους 304 χιλιάδες ακόλουθούς της ένα carousel post με έξι φωτογραφίες που δείχνουν πώς καλωσόρισε η ίδια την επίσημη αρχή του καλοκαιριού.

Με την κόρη της ντυμένη μπαλαρίνα, με εκείνη να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας «Prima», από το «Prima Ballerina» το οποίο σημαίνει «Πρώτη μπαλαρίνα», ενώ μοιράστηκε και ένα βίντεο με τη μικρή Σοφία να κάνει ανέμελα και χαρούμενα κούνια στην παιδική χαρά. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι τα πολύ μακρία μαλλιά της μικρής, τα οποία η Νικολέττα Ράλλη περιέγραψε ως «Good hair Don’t care».

Δύο στιγμιότυπα αφορούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους, την απόλαυση του φαγητού. Χωριάτικη σαλάτα, τηγανιτές πατάτες και καρπούζι: Το τρίπτυχο για ένα γευστικό και δροσερό καλοκαιρινό γεύμα!

Τα γενέθλια της Σοφίας

Το τελευταίο βίντεο του post είναι ένα πολύχρωμο ημερολόγιο με μικρά αυτοκόλλητα και την ημέρα Τρίτη στις 11 Ιουνίου η Νικολέττα Ράλλη έχει γράψει με πορτοκαλί μαρκαδόρο «BIRTHDAY», για τα γενέθλια της κόρης της.

«Handmade with ♥️ (love)», που σημαίνει «φτιαγμένο με αγάπη» σημείωσε η μαμά Νικολέττα στη λεζάντα της ανάρτησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved