Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση μέσα από το αυτοκίνητο καθώς κοιμούνται οι μικρές

Θα σας έχει συμβεί κι εσάς κάτι αντίστοιχο.

Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση μέσα από το αυτοκίνητο καθώς κοιμούνται οι μικρές

Ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει μια μαμά είναι να πηγαινοφέρνει τα παιδιά όχι μόνο από το σπίτι στο σχολείο και τούμπαλιν αλλά και σε δραστηριότητες, πάρτι, παιδικές χαρές, ψώνια, παιδίατρο, κ.ο.κ.

Η μαμά «σοφέρ»

Κοινώς περνά αρκετές ώρες τις ημέρας της μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ίδιο και τα παιδιά. Όπου τρώνε μέσα στο αμάξι, παίζουν, κοιμούνται.

Εξαίρεση δεν αποτελεί η Χριστίνα Μπόμπα , η οποία όταν δεν τρέχει σε επαγγελματικά ραντεβού «τρέχει» για τις δίδυμες.

xristina-mpompa-piknik.jpg

instagram @chrismpo

Τις προάλλες λοιπόν, επέστρεφαν οι τρεις τους με το αυτοκίνητο και τα κορίτσια αποκοιμήθηκαν. Φυσικά και δεν ήταν η πρώτη φορά όμως η μαμά Χριστίνα λυπήθηκε να τα ξυπνήσει αμέσως. Περίμενε λοιπόν να περάσει λίγη ώρα …

chris-mpompa-messy-play-me-didimes-(3).jpg

Ανέβασε δε και το ακόλουθο story γράφοντας: «Κλασικά τις πήρε ο ύπνος στο αμάξι κ περιμένω μέσα γιατί λυπάμαι να τις ξυπνήσω αμέσως».

xristina-mpompa.jpg

Παιδί μέσα στο αυτοκίνητο

Κι επειδή η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά μη ξεχνάτε τα ακόλουθα όταν μετακινείστε με το αυτοκίνητο έχοντας μαζί σας τα παιδιά:

  • Να σκεπάζετε το παιδικό κάθισμα όταν αφήνετε το αυτοκίνητο στον ήλιο, διότι αν ζεσταθούν πολύ τα μεταλλικά μέρη του καθίσματος μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στο παιδί.

  • Μην αφήνετε το παιδί σας μέσα στο κάθισμα του αυτοκινήτου περισσότερο από μιάμιση ώρα. Σε μακρινά ταξίδια είναι καλύτερα να κάνετε ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Ποτέ μην αφήνετε ένα παιδί μόνο του στο αυτοκίνητο. Κινδυνεύει από θερμοπληξία, εγκλωβισμό σε ηλεκτρικά παράθυρα, απασφάλιση του αυτοκινήτου και μετακίνησή του, εγκλωβισμός στο αυτοκίνητο.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved