Τάσος Ιορδανίδης: Τρώει παγωτό με τα παιδιά του ενώ «λιώνουν» από τη ζέστη

Η νέα ανάρτηση του ηθοποιού και παρουσιαστή με τα παιδιά του.

Τάσος Ιορδανίδης: Τρώει παγωτό με τα παιδιά του ενώ «λιώνουν» από τη ζέστη

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα αποδεικνύουν πως τελικά ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια, με τα δύο τους παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια.

Χθες, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ1 μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τα παιδιά του όπου εκείνος απολαμβάνει το παγώτου ενώ τα δύο μικρά «λιώνουν» από τη ζέστη, κάνοντας αστείες γκριμάτσες.

«Αυτοί είμαστε! Καλοκαίρι!!!!!», με πολλά θαυμαστικά τόνισε την επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού που σηματοδοτεί ο μήνας Ιούνιος.

O Τάσος Ιορδανίδης με το γιο του είναι οι TikTokers

O Tάσος Ιορδανίδης και ο γιος του έχουν δημιουργήσει κοινό προφίλ στο TikTok και μοιράζονται αστεία βιντεάκια από τις συζητήσεις τους. Μερικά από τα posts έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες να αποθεώνουν μπαμπά και γιο!

Οι τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις

Σε συνέντευξή του στο ένθετο Enjoy ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Η μεγάλη μου αγωνία είναι πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, να τα καμαρώσω και να θυμούνται με αγάπη τον μπαμπά τους. Επιβάλλεται οι μπαμπάδες σήμερα να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να είναι τρυφεροί, να τα επιβραβεύουν, ακόμη και να δακρύζουν μπροστά τους. Παλιά οι μπαμπάδες μας είχαν διαφορετικές συμπεριφορές. Πιο μετρημένες. Εποικοδομητικές και αυτές, αλλά διαφορετικές».

https://www.instagram.com/p/C2H5HJzoJG7/

Παράλληλα, πριν λίγους μήνες ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του τονίζοντας: «Εγώ ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία, όχι στον βαθμό που είμαι σήμερα. Μ’ αρέσουν η αθωότητά τους, τα παιχνίδια τους, τα πράγματα που βγάζουν…Είμαι ψύχραιμος, αλλά η Θάλεια έχει μια ψυχραιμία παραπάνω. Δηλαδή, την πρώτη φορά που η κόρη μου θα μου πει ότι θα βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρακολουθήσω. Φοβάμαι για τα παιδιά».

https://www.instagram.com/p/C2pgxHsIOp5/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved