Καλομοίρα: H selfie με την κόρη αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζουν

Όσο μεγαλώνει η Αναστασία μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της!

Καλομοίρα: H selfie με την κόρη αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζουν

Η Καλομοίρα ζει μόνιμα στην Αμερική ωστόσο το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα και οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί! Πραγματοποιεί, μάλιστα, μερικές λαμπερές εμφανίσεις και θυμίζει σε όλες μας τις ένδοξες μουσικές της στιγμές επί σκηνής.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη από το 2010 με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα 12χρονα δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Νίκο, και την 8χρονη κόρη τους, την Αναστασία.

Δημοσιεύει αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τις δραστηριότητες καθώς και τα ταξίδια που απολαμβάνει με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Αυτή τη φορά, ανάμεσα στις δημοσιεύσεις από τα μουσικά της projects, ανάρτησε μία selfie με τη μεγάλη της αδυναμία, την κόρη της. Φαίνεται πως είναι από τις στιγμές που περνούν η μία με την άλλη χωρίς τους άντρες της οικογένειας.

Ξαπλωμένες στο γρασίδι μας χαρίζουν το πιο όμορφο χαμόγελό τους. «What can make me feel this way…my girl» γράφει και εμείς λιώνουμε αλλά και παρατηρούμε πως όσο μεγαλώνει η Αναστασία γίνεται ίδια η μαμά της!

https://www.instagram.com/p/C73uemoxoGa/

Ο σύζυγός της είναι ο άντρας της ζωής της

Η Καλομοίρα σε δηλώσεις που έκανε τις προάλλες για την εκπομπή «Mega Καλημέρα» δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα της.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στον ρεπόρτερ της εκπομπής: «Ξέρεις ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει εντύπωση ότι έρχεται μαζί μου. Ο άντρας μου είναι δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μαζί;».

https://www.instagram.com/p/CxVD0Qmo5n-/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved