Ένας καλλιτέχνης ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη (εικόνες)

«Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας!».  - Pablo Picasso

Ένας καλλιτέχνης ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη (εικόνες)

Όλοι κρύβουμε έναν μικρό καλλιτέχνη μέσα μας, για να τον βρούμε πρέπει να τον ανακαλύψουμε. Ο Αρίωνας βρήκε τον μικρό καλλιτέχνη που έκρυβε μέσα του και έδειξε ότι η ζωγραφική μεταξύ άλλων και η μουσική είναι οι αγαπημένες του δραστηριότητες.

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλοντας να δείξει όλα όσα έκανε και έφτιαξε μέσα σε αυτή τη σχολική χρονιά ο γιος της, Αρίωνας, δημοσίευσε φωτογραφίες από μερικά έργα του. Ζωγραφιές και δημιουργήματα που έφτιαξε με κιμωλίες, κηρομπογιές, μαρκαδόρους, πολύχρωμα χαρτόνια, τέμπερες και ξυλομπογιές.

Κρατερός Κατσούλης: Ο γιος του έφτιαξε καστροπολιτεία στην άμμο

«Μια (καλλιτεχνική) σχολική χρονιά φτάνει στην υπέροχη ολοκλήρωση της! Ένα μεγάλο μπράβο Σ όλα τα παιδιά μας!», σχολίασε η παρουσιάστρια του My Style Rocks κάτω από τα έργα τέχνης του γιου της.

Ανάμεσα στις καλλιτεχνικές δημιουργίες του Αρίωνα, υπήρχαν και φωτογραφίες του που τον δείχνουν να κρατά την κλασική του κιθάρα.

Μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι followers της Κατερίνας Καραβάτου

«Συγχαρητήρια στην άξια και γλυκιά μανούλα , που ξέρει καλά να αφήνει ελεύθερη την έκφραση και την ενθαρρύνει στα παιδάκια της. Που τους χαρίζει απλόχερα την μεγάλη αγκαλιά της μάνας. Συγχαρητήρια και στον Αρίωνα και την Αέλια για όσα καταφέρνουν . Την αγάπη μου, η νονά της Θεσσαλονίκης ❤️»

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της κάνει ξιφασκία - Σπάνιες φωτογραφίες

«Πόση ομορφιά πόσο φως αναβλύζει από αυτές τις ζωγραφιές και η φωτογραφία με την κιθάρα -Κατερινάκι μου να τον χαίρεσαι ,πόσο συγκινητικό το τέλος κάθε σχολικής χρονιάς ❤️❤️»

«Έχει πολλά ταλέντα το αγόρι μας❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Να στον έχει ο θεός γερό κ είμαι σίγουρη, πως θα δείτε πολύ όμορφα πράγματα κ θα ζήσετε πολλές επιτυχίες μαζί του❤️❤️❤️❤️»

krateros-katsoulis.jpg

Όλα τα παιδιά είναι γεννημένα καλλιτέχνες, της Κατερίνας Καραβάτου όμως και του Κρατερού Κατσούλη είχαν την τύχη να γεννηθούν έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του μπαμπά τους. Είναι αυτό που λέμε «Καλλιτέχνες από κούνια». Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που ο Αρίωνας δείχνει να έχει κλίση προς τη μουσική και τη ζωγραφική.

Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι τη βλέπει ο Αρίωνας - Πώς τη ζωγράφισε

Να σας θυμίσουμε πως ο Κρατερός Κατσούλης έχει δημιουργήσει με αγάπη και αφοσίωση έναν πολυχώρο τέχνης στα Βριλήσσια. Έναν χώρο στον οποίο τα παιδιά (και οι ενήλικες) μπορούν να κάνουν ότι αγαπάνε, με παιδική ανεμελιά και αγνότητα.

Θα κλείσουμε το άρθρο μας με το απόφθεγμα του Pablo Picasso: «Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας!», υπενθυμίζοντας σε όλους μας και όλους σας τη σημασία που έχει η δημιουργικότητα και κατ' επέκταση κάθε είδους τέχνη στη ζωή σας από αρκετά μικρή ηλικία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved