Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη θάλασσα με τους γιους της (φώτο)

Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας μεγάλωσαν πολύ.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη θάλασσα με τους γιους της (φώτο)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές που περνά με τους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο. Το ίδιο έκανε και πριν μερικές ώρες που δημοσίευσε φωτογραφίες των γιων της και πώς πέρασαν στη θάλασσα.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα παιδιά της έκαναν τα πρώτα μπάνια στις διακοπές του Πάσχα

Τα παιδιά έπαιξαν, κολύμπησαν και αποκοιμήθηκαν στην αγκαλιά της

Στις φωτογραφίες που θα δείτε ο Μάξιμος και ο Κίμωνας απολαμβάνουν τη ζεστή μέρα παίζοντας και εξερευνώντας, έχοντας μαζί τους και έναν φίλο τους. Πώς έκλεισε η μέρα τους; Με φαγητό σε ταβερνάκι και ύπνο στην αγκαλιά της μαμάς.

Όλα τα παιδιά εξάλλου κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν κοιμηθεί σε καρέκλες της ταβέρνας, ακουμπώντας το κεφαλάκι τους στην αγκαλιά της μαμάς, έτσι δεν είναι;

Μια δοτική μαμά η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρα από την υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι. Έχει κυκλοφορήσει τα δικά της τραγούδια, πραγματοποιεί live σε μαγαζιά του κέντρου και γενικά είναι δημιουργική και δραστήρια.

https://www.instagram.com/p/C6yjToao37a/

Τα παιδιά της είναι πάντα η πρώτη της προτεραιότητα και για το πώς καταφέρνει να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια είχε μιλήσει παλαιότερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για τη σχέση αυτή.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved