Ορφέας Αυγουστίδης: Μοιράστηκε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του σφιχταγκαλιασμένοι με το μικρό τους γιο.

Ορφέας Αυγουστίδης: Μοιράστηκε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε πριν μερικές ώρες ο Ορφέας Αυγουστίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με εκείνον, τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον μικρό Αχιλλέα να κοιτούν αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα σε ένα λιμάνι.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει αναλάβει τον πιο ωραίο ρόλο της ζωής του!

https://www.instagram.com/p/C8BxRUhoXse/

Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιου του, Αχιλλέα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει σπάνια αναρτήσεις με την οικογένειά του στα social media. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Τον Απρίλιο του 2021 απέκτησαν τον γιο τους Αχιλλέα, ενώ τον Ιούνιο του 2022 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση του Αχιλλέα.

Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικές από τα αγαπημένες μας φωτογραφίες με τον μικρό Αχιλλέα να τρώει καρπούζι, να παίζει στη θάλασσα με τη μαμά του αλλά και να αγκαλιάζει σφιχτά τον μπαμπά του.

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι κι εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα, αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι κι ό,τι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε «ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε». Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας», είχε προσθέσει ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C7bgtI4Iapv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved