Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με τον γιο της στην παραλία λίγο πριν γεννήσει

O Βλάσσης παίζει με τα κουβαδάκια του στην άμμο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με τον γιο της στην παραλία λίγο πριν γεννήσει

Αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της μετρά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους, δήλωσε πώς δεν έχει άγχος, απλά ανυπομονεί.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία. Ο γιος μου ξέρει ότι είναι μωρό, φιλάει την κοιλίτσα μου. Μέχρι εκεί. Δεν ξέρω τι περιμένει, γιατί είναι μωράκι και αυτός, είναι 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Happy Day.

https://www.instagram.com/p/C4D_-WjLdfW/

Η καθημερινότητα με τον Βλάσση

H παρουσιάστρια αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξ ου και όσες φορές την έχουμε δει είναι σε δημόσιες εμφανίσεις όπου υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, αρκετά συχνά, δημοσιεύει στιγμιότυπα με το μικρό Βλάσση.

Ο 17 μηνών γιος της γνωρίζει ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, φιλάει την κοιλίτσα της αλλά είναι μικρός ακόμα έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδρασή του, όταν το νέο μωρό έρθει στο σπίτι.

konstantina-spiropoulou-gios-(4).jpg

Instagram@konstantinaspyropoulou

Η ίδια πάντως φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί του όχι μόνο παίζοντας αλλά και πηγαίνοντάς τον στην θάλασσα.

Τις προάλλες μάλιστα μοιράστηκε την ακόλουθη φωτογραφία του Βλάσση στην οποία το βλέπουμε τα αγοράκι να παίζει ανέμελο με τα κουβαδάκια του στην άμμο.

spyropoulou-gios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved