Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τα γενέθλια της μικρής της κόρης και οι throwback φωτογραφίες

«Να είσαι πάντα αυτό το ζουζουνιάρικο πλάσμα» ευχήθηκε on air η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τα γενέθλια της μικρής της κόρης και οι throwback φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της, Μαίρης, η οποία γίνεται 10 ετών.

Μάλιστα, τις ευχές της έστειλε μέσα από την εκπομπή της «Happy Day»:

«Αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες. Να χαίρομαι τη Μαίρη μου, η οποία σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Γίνεται 10 ετών, πώς πέρασαν... Είχαμε εκπομπή, γύρισα στο σπίτι το μεσημέρι πτώμα και λέω ας κοιμηθώ. Κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και έσπασαν τα νερά και τη γέννησα το απογευματάκι. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου, να σε χαίρομαι, να σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα» είπε η παρουσιάστρια.

Την ίδια μέρα, έχει γενέθλια και ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου. «Να χαίρομαι τον άντρα μου κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου την όμορφη!», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές throwback φωτογραφίες με εκείνη να κρατά τη νεογέννητη, τότε, Μαίρη στην αγκαλιά της.

Δείτε εδώ τη τούρτα γενεθλίων, η οποία ήταν γεμάτη πεταλούδες!

Το τρυφερό post στο Instagram

Εκτός όμως από τα stories, έκανε και ένα post με τρεις φωτογραφίες και στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Σήμερα η Μαιρούλα μας γίνεται 10 χρονών… ❤️ Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά. ».

Η τρίτη και τελευταία φωτογραφία είναι με τις δυο της κόρες (Νάγια και Μαίρη), οι οποίες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Άλλωστε έχουν μόνο έναν χρόνο διαφορά. Ασχολούνται με την μουσική και με το χορό. Κάνουν μπαλέτο αρκετά χρόνια και η μητέρα τους δεν λείπει από καμία παράστασή τους.

To μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Βίκυ Καγιά, σχολίασε πρώτη την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή «στέλνοντας» την αγάπη της με 5 ροζ emoji καρδούλες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved