Ανίτα Μπραντ: Οι γιοι της δεν την αφήνουν να κάνει βίντεο

«Μη με δουν να κάθομαι να προσπαθήσω να κάνω κάποιο βιντεάκι», σχολίασε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Οι γιοι της δεν την αφήνουν να κάνει βίντεο

Οι γιοι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ δεν αφήνουν σε ησυχία τη μαμά τους.

Ειδικά όταν τη βλέπουν να δουλεύει, θα βρουν έναν τρόπο να …εισβάλλουν.

Χθες, για παράδειγμα, η γνωστή make up artist προσπαθούσε να κάνει ένα βίντεο για τη δουλειά της και ο Νικόλας με τον Χρίστο βρέθηκαν στην αγκαλιά της. Ο Χρίστος έπαιρνε το πινέλο και προσπαθούσε να βάψει τη μαμά του, ενώ ο μικρός απλά κρατούσε το πινέλο και κοίταζε την κάμερα.

Η ευτυχισμένη μαμά, γελούσε με τα παιδιά της και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε με χιούμορ: «Μη με δουν να κάθομαι να προσπαθήσω να κάνω κάποιο βιντεάκι».

Η επιλόχειος κατάθλιψη και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ τον περασμένο Μάιο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Happy Day και είχαν μιλήσει για την καθημερινότητά τους και τις δυσκολίες τους με τα δυο παιδιά.

anita-brand-gioi.jpg

Instagram / anabrand

«Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη. Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για μια γυναίκα. Είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι. Για τον άνδρα δεν αλλάζει πολύ, πέρα του ότι θα ξυπνήσει κάποιες φορές μέσα στο βράδυ. Υπάρχουν δύο γονείς, ο ένας όταν φύγει θα πρέπει να ενημερώσει πού πάει και για πόση ώρα θα λείψει. Ο άλλος γονέας μπορεί να φεύγει και να γυρνάει ό,τι ώρα θέλει. Συνήθως είναι ο άνδρας», παραδέχτηκε η Ανίτα Μπραντ.

anita-mprant-(5).jpg

Instagram@anabrand

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού περιορίστηκε να πει: «Τα παιδιά τα λατρεύω και είναι η ζωή μου, αν μπορούσα θα έκανα και δέκα, εντάξει πέντε!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved