Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος του τρώει στο πάτωμα παρέα με τον …κολλητό του

Instagram / dimitris_alexandrou

Ο Πάρης είναι στο πάτωμα και απολαμβάνει το δροσερό σνακ του. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν πολύ χαρούμενος χθες καθώς επέστρεψε ο γιος του από την Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγός του, Ιωάννα Τούνη ανέβασε και σχετικό στόρι κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο Μακεδονία λέγοντας χαρακτηριστικά: « Πάμε στον μπαμπά μας».

Ο παρουσιαστής από την πλευρά του, έβγαλε selfie με τον γιο του εντός του αυτοκινήτου, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του που τον είχε και πάλι μαζί του...

« Ηρθεεεεεεε!!!!!!», σχολίασε περιχαρής.

Οι αναρτήσεις συνεχίστηκαν με τον ευτυχισμένο μπαμπά να απαθανατίσει τον γιο του στο πάτωμα να απολαμβάνει το σνακ του στο μπολ έχοντας μαζί του το κατοικίδιο της οικογένειας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Τούνη μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους στις ανάγκες του μικρού. Κι επειδή δεν έχουν βοήθεια, ο Πάρης είναι με τους γονείς του ( ή με τον έναν από τους δύο όλη την ώρα).

Για το ζευγάρι ο Πάρης είναι η προτεραιότητά του, η μεγάλη του αγάπη.

Τα είπε όλα άλλωστε ανήμερα της γιορτής του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: « Αμέτρητες ευχές ,ευχές για την ονομαστική μου εορτή για την νέα μου δουλειά ! Φέτος είναι όλα τόσα διαφορετικά και τόσο γεμάτα για μένα! Ήρθε για μένα επιτέλους αυτή η ευχή και με κάλυψε απόλυτα με έκανε χαρούμενο ! Οικογένεια ,και το παιδί μου Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εύχομαι υγεία και κάθε ευχή σας πραγματικότητα !».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved