Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδιά της απολαμβάνουν τον ήλιο σε μία πολύχρωμη φουσκωτή πισίνα

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται πώς περνά χρόνο με τα μικρά της τις ζεστές αυτές ημέρες.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδιά της απολαμβάνουν τον ήλιο σε μία πολύχρωμη φουσκωτή πισίνα

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν σταματά να μοιράζεται στα social media απολαυστικές στιγμές με τα παιδιά της.

Η καθημερινότητά της δεν είναι εύκολη κι αυτό το γνωρίζουν όλες οι μαμάδες με δύο μικρά παιδιά. Επιπλέον, η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Τα μικρά αδερφάκια έχουν μόνο δύο χρόνια διαφορά: Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2020, ενώ η Κυβέλη στις 8 Αυγούστου του 2022.

Aυτή τη φορά, η πρώην παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους σχεδόν 205 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τέσσερα story στα οποία τα μικρά απολαμβάνουν τον ήλιο παίζοντας σε μία πολύχρωμη φουσκωτή πισίνα.

Η Μαντώ Γαστεράτου ανάρτησε, επίσης, μια φωτογραφία της κατάξανθης Κυβέλης, στην οποία βλέπουμε πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και πόσο έχει ομορφύνει!

Τέλος, τα δύο αδερφάκια φροντίζουν και παίζουν με το σκυλάκι της οικογένειας. Ο Γιώργος το πηγαίνει βόλτα μόνος του ενώ η Κυβέλη του κάνει συντροφιά στο γρασίδι.

Η ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης

Aνήμερα της Γιορτής της Μητέρας, με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Στη λεζάντα του post έγραψε: «Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα την γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!»

https://www.instagram.com/p/C630hDHoLTM/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved