Η Shakira θέλει οι γιοι της να ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες

Η τραγουδίστρια προσπαθεί να δώσει το καλό παράδειγμα στους γιους της.

Η Shakira θέλει οι γιοι της να ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες
Instagram /shakira

Η Shakira σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone μίλησε όχι μόνο για τη δουλειά της αλλά και για τη μητρότητα.

Ως μητέρα δύο αγοριών του Sasha, 9 ετών και Milan, 11 ετών που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Gerard Piqué, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.

https://www.instagram.com/p/C636RqEOKzv/

«Μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αλλά η δέσμευσή μας ως μητέρες είναι αδιαπραγμάτευτη. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πετύχεις την ισορροπία, σωστά; Πόσο χρόνο αφιερώνεις στον εαυτό σου, στη δουλειά σου, στα παιδιά; Αλλά τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα συναισθήματά της είπε ότι ενισχύθηκαν μετά τον χωρισμό της: «Ποτέ δεν χρειάστηκε να βασιστώ στον εαυτό μου περισσότερο απ’ όσο έπρεπε να αγωνιστώ για την επιβίωσή μου και την επιβίωση των παιδιών μου. Νομίζω ότι έχουν δει τη μαμά τους να κλαίει, την έχουν δει και να γελάει».

https://www.instagram.com/reel/CsRSL5uNQmf/

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Θέλω να τους δείξω ότι η ζωή δεν είναι γραμμική. Δεν είναι όπως την φαντάζονται οι άνθρωποι στις ταινίες. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλουμε και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις απογοητεύσεις. Γι' αυτό είμαστε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved