Σάκης Ρουβάς: Οι throwback φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά του

Ο τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή με τις 2 κόρες και τους 2 γιους του.

Σάκης Ρουβάς: Οι throwback φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά του

Με ένα γλυκό carousel post αγκαλιά με τα παιδιά του, o Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα του Πατέρα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια δίπλα στα τέσσερα παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους σχεδόν 950 χιλιάδες ακόλουθούς του στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες από τα παλιά με τα παιδιά του μικρά. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο διάσημος καλλιτέχνης έγραψε: «Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς».

«Με την Κάτια ωριμάζουμε μαζί»

Ο Σάκης Ρουβάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον»

Με αφορμή ερώτηση για το πόσο μεγάλο βάρος πέφτει στους ώμους ενός νέου που χώρισαν οι γονείς του, θέλοντας να κρατήσει ενωμένη αργότερα τη δική του οικογένεια, είπε: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία.»



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved