Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από τη συναυλία των Coldplay

Η οικογένεια Τότσικα- Ρέβη μοιράστηκε τα καλύτερα πλάνα από τη πολυσυζητημένη συναυλία.

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από τη συναυλία των Coldplay

«Όσοι πάτε σήμερα ίσως έχετε την τύχη να τους δειτε δίπλα σας να διασχίζουν την αρένα ναι εμείς το ζήσαμε , η κόρη μας μας τράβηξε μπροστά αφού με 2 κουβέντες οι 2 εμείς ενήλικες αναρωτηθήκαμε αν είμαστε έτοιμοι να μπούμε βαθιά στο πλήθος και να νοιωσουν τα μικρά μας την ενέργεια μιας ειρηνικής συναυλίας με άπειρα μηνύματα , συγκίνηση , διασκέδαση , χρώμα και αγάπη ! Την ένιωθεςπαντού , καταλαβαίνεις πως μπορεί ένας frontman να ηγηθεί και να σε πείσει πως μόνο με απόλυτη συνείδηση μπορείς να συνυπάρξεις με 60.000 ανθρώπους χωρίς να νοιωθεις ούτε ένα σπρώξιμο όλο το βράδυ!ποση δύναμη έχει το περιβάλλον που ένας ηγέτης έχει προετοιμάσει σωστά ! Δεν είχες περιθώριο κακής διάθεσης ! Όλο το στάδιο το ενοιωθες γεμάτο απο μικρά παιδιά. Αυτό που είμαστε δηλαδή μέσα μας όλοι 👌🧡
Αφήστε τα κινητά στις πιο σημαντικές στιγμές της συναυλίας και νοιώστε την ! Θα σας το ζητήσουν και εκείνοι»

Mε αυτά τα λόγια πλαισιώσε την ανάρτηση της η γνωστή φωτογράφος, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα δημιούργησαν για τα δίδυμα παιδιά τους μία από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.

https://www.instagram.com/p/C7_XxmvI012/
https://www.instagram.com/reel/C790ExKs0Tt/

Oι φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε, πέρα από τα σερί βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι, ήταν τρεις.

Η πρώτη ήταν τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα που φόρεσε η κόρη τους, Ειρήνη Χρυσή, στο πρόσωπο για να πάει στη συναυλία. Η δεύτερη είναι μια γλυκιά selfie με την Ρούβα Ρέβη να φιλά «ζουλιχτά» το πρόσωπο του γιου της, Μιχαήλ Άγγελο.

Η τρίτη είναι μια φωτογραφία αφιερωμένη στη Γιορτή του Πατέρα που μοιράστηκε ο μπαμπάς Αποστόλης με εκείνον να έχει στους ώμους την κόρη του κατά τη διάρκεια της συναυλίας και η μικρή να τον «ενοχλεί».

Οι throwback φωτογραφίες

Με αφορμή την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα, η πολυτάλαντη φωτογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους φωτογραφίες από την ημέρα που γέννησε τα δίδυμα παιδάκια της. Στιγμιότυπα με τον Αποστόλη Τότσικα που κρατά στην αγκαλιά του τα νεογέννητα τότε παιδιά τους αλλά και από την αίθουσα τοκετού.

Στη λεζάντα του post, η μαμά Ρούλα έγραψε κάτι τόσο απλό και λιτό με τεράστια σημασία: « …. @apostolis_totsikas_official 🥰I love you #fathersday»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved