Χάρης Χριστόπουλος: Οι γιοι του είναι φοβεροί μάστορες - Οι απολαυστικοί διάλογοι

O γνωστός φωτογράφος απαθανάτισε τους γιου του την ώρα που μαστόρευαν.

Χάρης Χριστόπουλος: Οι γιοι του είναι φοβεροί μάστορες - Οι απολαυστικοί διάλογοι

Μπορεί για χρόνια να υπήρξε αμετανόητος εργένης και να μην σκεφτόταν το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, όμως o Χάρης Χριστόπουλος, μετά και την απόκτηση των γιων του, δηλώνει απερίφραστα πως είναι ευτυχισμένος.

«Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την στιγμή είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο…Αυτόν τον καιρό ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου είναι μία νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά μου με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία», είχε πει πρόσφατα στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή « Πάμε Δανάη».

anita-mprant-xaris-xristopoulos.jpg

H Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η ζωή μετά τα παιδιά

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε και στη σχέση όπως αυτή πλέον διαμορφώθηκε με την Ανίτα Μπραντ μετά τα παιδιά.

«Μετά τα παιδιά «σκοτωνόμαστε» με την Ανίτα, «παίζουμε μπουνιές» όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη, όταν φύγει ο έρωτας, σου λείπει. Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Εγώ είμαι Ταύρος και εκείνη Τοξότης, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Θα φάμε πάντα μαζί το μεσημέρι και πρωινό, έχουμε την πολυτέλεια επειδή δεν εργαζόμαστε εκτός».

Τα βίντεο με τους γιους του

Ο Χάρη Χριστόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους του, φροντίζοντας να περνάει χρόνο μαζί τους και να κάνουν πολλά πράγματα.

https://www.instagram.com/p/Cza-V42Ceka/

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν ανέβασε δύο απολαυστικά βίντεο με τον Χρίστο και τον Νικόλα σε ρόλο μηχανικού.

Με φως στο μέτωπο – και οι δυο τους – και με κατσαβίδι στο χέρι «μαστορεύουν» ο ένας τη μηχανή και ο άλλος το ποδήλατο του μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/C8RRO7INNGY/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved