Απόλαυσε το καλοκαίρι με σωστή αντηλιακή προστασία

Το καλοκαίρι είναι για πολλούς η καλύτερη εποχή του χρόνου. Ζέστη, ήλιος, θάλασσα είναι μόνο μερικές από τις εκλεκτές απολαύσεις που μας προσφέρει.

Απόλαυσε το καλοκαίρι με σωστή αντηλιακή προστασία

Όπως όλα τα ωραία πράγματα, όμως, πρέπει να αντιμετωπίζονται με φειδώ και προσοχή. Το να δώσεις προτεραιότητα στην προστασία της επιδερμίδας σου από τον ήλιο είναι καθοριστικής σημασίας, αυτό σίγουρα το γνωρίζεις.

Ανακάλυψε παρακάτω μερικούς τρόπους να το πετύχεις καλύτερα και ευκολότερα.

Μην κάνεις εκπτώσεις στην αντηλιακή προστασία

Το να προστατεύεις το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σαν να του παρέχεις μια ασπίδα θωράκισης ενάντια στην πρόωρη γήρανση και τις πιθανές βλάβες. Η αντηλιακή προστασία είναι το πρώτο και σημαντικότερο «βήμα». Επίλεξε μέτρα προστασίας, όπως η αναζήτηση σκιάς κατά τις ώρες αιχμής, η χρήση προστατευτικών ρούχων όπως καπέλα και γυαλιά ηλίου και, φυσικά, χρησιμοποίησε καθημερινά αντηλιακό!

Φρόντισε το πρόσωπό σου

Η φωτογήρανση προσώπου, ενώ είναι κάτι φυσιολογικό, μπορεί να επιδεινωθεί ταχύτατα αν δεν φροντίσεις για αυτό. Οι ενοχλητικές ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές που απεχθάνεσαι μπορεί να είναι αποτέλεσμα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Καταπολέμησέ τις εφαρμόζοντας επιμελώς αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας, ειδικά σε περιοχές που είναι πιο επιρρεπείς όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ. Η αποφυγή της φωτογήρανσης του προσώπου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου νεανική και λαμπερή.

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση μετά τον ήλιο

Μετά από μεγάλη, ζεστή ημέρα, το δέρμα σου αξίζει λίγη φροντίδα παραπάνω. Περιποιήσου το χαρίζοντάς του μια πολυτελή συνεδρία βαθιάς ενυδάτωσης μετά τον ήλιο, για να αναπληρώσεις τη χαμένη υγρασία και να απαλύνεις τυχόν ερεθισμούς. Επίλεξε μια ελαφριά, ενυδατική κρέμα που δεν φράζει τους πόρους, αφήνοντας έτσι το δέρμα ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

Βρες το τέλειο αντηλιακό προσώπου για λιπαρό δέρμα

Για όσους έχουν λιπαρό δέρμα, η εύρεση του σωστού αντηλιακού προσώπου μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Χαλάρωσε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, υπάρχουν άφθονες λύσεις. Αναζήτησε μη φαγεσωρογόνες φόρμουλες, ειδικά σχεδιασμένες για λιπαρούς τύπους δέρματος. Αυτά τα αντηλιακά παρέχουν την προστασία που χρειάζεσαι, χωρίς περιττή λιπαρότητα ή φραγμό τον δερματικών πόρων.

Φρόντισε για την προστασία σου καθημερινά

Η προστασία από τον ήλιο δεν μπορεί να είναι περιστασιακή. Για να εξασφαλίσεις ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας σου πρέπει να προστατεύεσαι καθημερινά. Ένταξε το αντηλιακό στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, χρησιμοποιώντας το μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Εφάρμοσε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο πρόσωπο για να εξασφαλίσεις προστασία που διαρκεί όλη την ημέρα.

Ασφαλείς συνήθειες, υγιές δέρμα

Προστατεύοντας επαρκώς και με συνέπεια το δέρμα σου, απολαμβάνεις τη λάμψη του ήλιου περισσότερο, χωρίς να ανησυχείς για τις βλαβερές επιπτώσεις του. Η La Roche-Posay σού προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία με τα αντηλιακά Anthelios Age Correct SPF50 με αντιγηραντική δράση και Oil Correct SPF50+ με δράση κατά των ατελειών, καθώς και την Anthelios Post-Uv Exposure After-Sun Lotion για ενυδάτωση μετά τον ήλιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved