Ο Ryan Reynolds εξηγεί γιατί λέει «τα πάντα» στα παιδιά του

Ο ηθοποιός ήταν πάντα ειλικρινής όσον αφορά στις συμβουλές του για την ανατροφή των παιδιών και τη γονεϊκότητα.

Ο Ryan Reynolds εξηγεί γιατί λέει «τα πάντα» στα παιδιά του

Οι περισσότεροι γονείς- μην πούμε όλοι- έχουν μυστικά από τα παιδιά τους. Αυτή την πρακτική ακολουθούσε και ο Ryan Reynolds. Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του Blake Lively μοιράζονταν με τον κόσμο διάφορες γονεϊκές συμβουλές, ειδικά τώρα πια με το τέταρτο παιδί.

Αυτή τη φορά, μίλησε για τη σημασία της «αυτογνωσίας».

https://www.instagram.com/p/CbbJhCkAd2Z/

Ο 47χρονος ηθοποιός δήλωσε πως μιλά στις κόρες του για όλα και δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς κύλησε η μέρα τους στο σχολείο αλλά και γενικότερα. Μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινότητά τους.

«Για μένα, η καλύτερη στιγμή της ημέρας μου είναι όταν πηγαίνω στο σχολείο για να τις πάρω και να πάμε πίσω στο σπίτι», ενώ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ως γονείς είμαστε πολύ καλύτερα "εξοπλισμένοι" για να διαχειριστούμε τις δυσκολίες της παιδικής ηλικίας. Είναι εντελώς διαφορετικά τώρα. Οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτογνωσία. Και σε αυτό στηριζόμαστε περισσότερο τόσο εγώ όσο και η Blake».

Ο συμπρωταγωνιστής της διάσημης ταινίας «Deadpool» είχε περάσει δύσκολα εφηβικά χρόνια. O Ryan Reynolds δεν είναι ένας σούπερ-μπαμπάς, απλώς δουλεύει με τον εαυτό του.

Οπότε, πάρτε ένα παράδειγμα από τον Ryan και βγείτε για μια βόλτα με το παιδί σας, αφιερώνοντας μερικά λεπτά για να το ακούσετε αληθινά και να απολαύσετε αυτές τις στιγμές της βαθιάς συζήτησης.

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood κατέληξε λέγοντας: «Κοίτα, δεν θα το κάναμε αυτό τέσσερις φορές αν δεν το αγαπούσαμε».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved