Η σκληρή γυμναστική που κάνει ο 13χρονος γιος του Cristiano Ronaldo

O γιος του Cristiano Ronaldo θέλει να μοιάσει στον ίδιο και να γίνει κορυφαίος παίχτης του ποδοσφαίρου.

Μαργαρίτα Νικολάου
Η σκληρή γυμναστική που κάνει ο 13χρονος γιος του Cristiano Ronaldo

instagram @cristiano

Ο Cristiano Ronaldo είναι ένας περήφανος μπαμπάς και αγαπά όλα του τα παιδιά. Ωστόσο μια μικρή αδυναμία δείχνει να έχει στον μεγαλύτερο γιο του, Cristiano Jr. που θέλει να γίνει παίχτης ποδοσφαίρου. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται δίπλα του και τον προπονεί. Τι καλύτερο από το να σε προπονεί ένας από τους καλύτερους παίχτες ποδοσφαίρου που μάλιστα τυγχάνει να είναι και πατέρας σου;

https://www.instagram.com/p/Cf_4oEBo0Dm/

Ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε πριν λίγο καιρό φωτογραφίες που δείχνουν την σκληρή προπόνηση που κάνει ο γιος του. Μπαμπάς και γιος δείχνουν (και καμαρώνουν) για τους κοιλιακούς τους στο γυμναστήριο.

Η ανάρτηση όχι μόνο δείχνει τον πειθαρχημένο τρόπο ζωής πατέρα-γιου, αλλά επίσης και την ανερχόμενη αθλητικότητα του Cristiano Jr.

Christiano Ronaldo: Στην μπανιέρα με τα τέσσερα παιδιά του – Η φώτο που έγινε viral (pics)

Πριν λίγο καιρό ο Πορτογάλος «μαέστρος» δημοσίευσε βίντεο δείχνοντας τη σκληρή προπόνηση που κάνει ο γιος του, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο πολύ θέλει να γίνει και ο μικρός ένας άσσος του ποδοσφαίρου κουβαλώντας επάξια το όνομα του Cristiano Ronaldo.

Οι φωτογραφίες πατέρα και γιου

Ο Cristiano Ronaldo που κέρδισε και επίσημα τον τίτλο «mister Euro», μιας και έχει συμμετάσχει σε έξι Euro παιχνίδια ποδοσφαίρου, αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον μεγαλύτερο γιο του.

Ο επιθετικός σκόρερ που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει λάβει μέρος σε έξι Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα δείχνει την αδυναμία που έχει στον Cristiano Jr. και πόσο περήφανος είναι κάθε στιγμή. Δείτε μερικές ξεχωριστές αναρτήσεις έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved