Σωτήρης Κοντιζάς: Τον κούρεψε με την... ψιλή η κόρη του - Οι ξεκαρδιστικές φώτο

Ο μπαμπάς Σωτήρης αφέθηκε στα χέρια της κόρης του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν.

Σωτήρης Κοντιζάς: Τον κούρεψε με την... ψιλή η κόρη του - Οι ξεκαρδιστικές φώτο

Τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα κούρεμα, ειδικά όταν γίνεται με μηχανή και συγκεκριμένη «σκάλα»; Μάλλον πολλά. Γιατί ενώ ακούγεται εύκολο στην πράξη δεν είναι. Αυτό το κατάλαβε και από την καλή και από την ανάποδη ο Σωτήρης Κοντιζάς που αφέθηκε στα χέρια της μικρής του κόρης του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει τον γιο του μετά από καιρό

«"Μπαμπά να σε κουρέτσω;" ρωτάει η Ολίβια. "Ναι αμέ, τι μπορεί να πάει στραβά;" απαντώ εγώ.

#Scissorhands».

Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε τις φωτογραφίες που δείχνουν το νέο του look ο σεφ και κριτής του Master Chef.

Ο Ολίβια - Ιζούμι ανέλαβε να περιποιηθεί την κόμη του μπαμπά και όπως φαίνεται τα πήγε περίφημα για την ηλικία της. Δεν συμφωνείτε; Το βλέμμα της ίδιας στη μία φωτογραφία μαρτυρά την απορία της μιας και δεν βλέπει κάτι να έχει πάει λάθος.

Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά

kori-kontiza.jpg

«🎸 🎶 🪈 🎵 🤘Γύρισα, ταξίδεψα πολύ κ όλος ο κόσμος είναι για μένα μια Λιλιπούπολη.» instagram @scontizas

Ο γνωστός σεφ σπάνια κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά του. Προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι. Το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του Δέσποινα. Δεν αναρτά φωτογραφίες της και προτιμά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να κάνει αναρτήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά του και τις συνεργασίες του.

Pizza night για τον Σωτήρη Κοντιζά και την οικογένειά του - Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε

gios-kontiza.jpg

«Τα λέμε στο πλοίο. Θα φοράω το αγαπημένο μου παντελόνι. Δεν με χάνεις.ΥΓ Ελπίζω να προλάβω.» instagram @scontizas

Ο κριτής του Master Chef πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για τα παιδιά του και τα ιαπωνικά ονόματα που έχει διαλέξει για εκείνα. «Η μικρή, το ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι “η καθαρότητα του νερού”, το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κένζι είναι “ο δεύτερος υγιής” και, τέλος, η Αριάνα Τσιχίρο που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από την (ταινία) Spirited Away». Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα.

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείχνει την Αριάνα και τον Κένζι μετά από καιρό

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved