Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό post που ανέβασε- Ο γιος της μεγάλωσε πολύ

Δείτε τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού με τον μικρό της γιο.

Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό post που ανέβασε- Ο γιος της μεγάλωσε πολύ

Η Μάρα Δαρμουσλή πέρα από ηθοποιός και μοντέλο είναι και μαμά δύο αγοριών, του 17χρονου Άγγελου από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη - πρωταθλητή στο Muay Thai - και του δίχρονου Μιχάλη από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Η ίδια είναι πολύ περήφανη για τα αγόρια της κι όπως θα δειτε, αν ρίξετε μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, καθώς δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους από οικογενειακές στιγμές.

Αναμφισβήτητα, λοιπόν, η καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερη σ' ένα σπίτι με ένα νήπιο και έναν έφηβο, είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερη. Σε συνέντευξή της το 2022 στο Mothersblog.gr είχε δηλώσει πως ότι η καθημερινότητα αυτή είναι πολύ διαφορετική, εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα, την έφερε, όμως, ακόμα πιο κοντά με τον μεγάλο της γιο, Άγγελο, ο οποίος και λατρεύει τον μικρό του αδερφό.

Ο Μιχάλης είναι ένα δραστήριο αγοράκι που θέλει να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω του.

Ο Άγγελος είναι ένας έφηβος που αγαπά τον αθλητισμό και όχι μόνο. Διαπρέπει στο kickboxing, μιας και βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του και η Μάρα Δαρμουσλή μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσει.

Το βίντεο - φωτογραφικό άλμπουμ

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα short- reel βιντεάκι με φωτογραφίες από τον μικρό της γιο και εμείς θαυμάσαμε το πόσο έχει μεγαλώσει. Το post συνόδευε το μαγευτικό τραγούδι «Ταξίδι», της Μαρίνας Σπανού που έχει γίνει viral τελευταία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Photo Dump June .. m+u», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η αγαπημένη συνήθεια μαμάς και γιου

Το κολύμπι είναι μια δραστηριότητα την οποία κάνουν παρέα η Μάρα Δαρμουσλή και ο μικρός Μιχάλης. Μάλιστα, ο Μιχάλης ξεκίνησε baby swimming από όταν ήταν μερικών μηνών!

Πριν τρεις εβδομάδες η μαμά Μάρα ανέβασε αυτό το χαρακτηριστικό βιντεάκι, γράφοντας στη λεζάντα: «Δύο χρόνια βουτιές μαζί άνοιξη,καλοκαίρι,φθινόπωρο,χειμώνα, άνοιξη..και η μουσική είναι αγαπημένη jazz και το «κοντραμπασάτο» του Μιχάλη!
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι με πολλές βουτιές!»

https://www.instagram.com/reel/C7qNuD9IXHn/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved