Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών το κοριτσάκι της φωτογραφίας

« Νιάτα», σχολίασε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Είναι ηθοποιός, μητέρα δύο αγοριών και κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Έχει χιούμορ, της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και λατρεύει τη γιαγιά και τους γιους της.

Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου η οποία πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

«Νιάτα … #onceuponatime #childhood #youth», έγραψε στη λεζάντα με τον μπαμπά της, Θοδωρή Αθερίδη να σχολιάζει: «Λιλιλιλιλιλιλιλι».

https://www.instagram.com/p/C8T09gONNBp/

Ο γάμος και τα δυο παιδιά

Η Φωτεινή Αθερίδου μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα έχουν αποκτήσει δύο γιους.

https://www.instagram.com/p/C4X-X9LN7nd/

Όπως έχει πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη» «τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ. Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα. Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά».

https://www.instagram.com/p/C7_7llCt8YB/

Η επιθυμία για τρίτο παιδί

Αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού, είχε πει στην ίδια εκπομπή:«Θέλω κι άλλα παιδιά αλλά να μεγαλώσει λίγο το μωρό. Είμαι ευτυχισμένη και με τα δύο αλλά και να προκύψει και τρίτο θα είμαι καλά».

https://www.instagram.com/p/Cv7uDletZpf/

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα της αναγνωρισιμότητας. «Πιστεύω πως θα καλεστώ κάποια στιγμή να αντιμετωπίσω το γεγονός πως τα παιδιά μου θα έχουν γνωστούς γονείς. Εγώ στο σχολείο δεν ήξερα τι δουλειά κάνουν οι γονείς των συμμαθητών μου, ενώ οι άλλοι ήξεραν για τους δικούς μου. Δεν έχω ασχοληθεί με το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Τον παίρνουμε στο θέατρο τον Θοδωρή αλλά δεν έχει χρειαστεί να του πω κάτι ακόμα», είχε πει χαρακτηριστικά.



DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved