Goldie Hawn: Κάνει διακοπές με την κούκλα εγγονή της - Μεγάλωσε πολύ

Στη Σκιάθο για διακοπές με την οικογένειά της.

Goldie Hawn: Κάνει διακοπές με την κούκλα εγγονή της - Μεγάλωσε πολύ

instagram @goldiehawn

Η Goldie Hawn και ο σύζυγός της, Kurt Russel βρίσκονται στην Σκιάθο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε η αγάπη τους για το νησί είναι γνωστή γι' αυτό άλλωστε και έχουν το δικό τους εξοχικό.

Goldie Hawn - Η σούπερ γιαγιά (vid+pics)

goldie-hawn_kurt.jpg

instagram @goldiehawn

Το εξοχικό κάθε καλοκαίρι γεμίζει την οικογένειά της και τα εγγόνια της. Άλλοτε μαζεύονται όλοι μαζί και άλλοτε τα παιδιά της την επισκέπτονται χώρια και ανάλογα τις δικές τους υποχρεώσεις. Η γνωστή ηθοποιός έχει οκτώ εγγόνια – τρία από την κόρη της, Kate Hudson, τρία από τον γιο της, Oliver Hudson, και δύο από τον γιο του Kurt Russel, Wyatt Russell.

Goldie Hawn: Να διδάξουμε τα παιδιά πώς μπορούν να γίνουν ευτυχισμένα

https://www.instagram.com/p/Ct1shVLr0Or/

Με ένα από τα οκτώ της εγγόνια φωτογραφήθηκε πριν μερικές μέρες. Την κόρη του γιου της, Oliver Hudson, Rio.

«Κάνοντας διακοπές με την οικογένειά μας. Αυτό είναι το σπουδαιότερο δώρο που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ ❤️» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει γιαγιά και εγγονή να ποζάρουν φορώντας γυαλιά ηλίου.

goldie-hawn_eggoni.jpg

instagram @goldiehawn

Τα likes κάτω από τη φωτογραφία της έπεσαν το βροχή. Το ίδιο και τα σχόλια. Στα περισσότερα από αυτά όλοι ανέφεραν ότι η μικρή της μοιάζει αρκετά.

Τελευταία φορά που είχε αναρτήσει φωτογραφία της εγγονής της, Rio, ήταν τον Μάιο του 2021. Όπως θα δείτε και εσείς η μικρή Rio ποζάρει για χάρη της γιαγιάς της.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved