Γιώργος Λιανός: Βόλτα με τις δύο κόρες του

Η Βαλέρια κρατά σφιχτά το χέρι του μπαμπά της και της Αριάνας. 

 

 

Γιώργος Λιανός: Βόλτα με τις δύο κόρες του
Instagram /giorgoslianoss

Ο Γιώργος Λιανός, μετά και τον τελικό του Survivor, μπορεί πλέον να ξεκουραστεί κάνοντας διακοπές την οικογένειά του.

O γνωστός παρουσιαστής, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα περάσει με τα τέσσερα παιδιά του ξέγνοιαστες διακοπές στη θάλασσα.

Γιώργος Λιανός: Απίθανη φωτογραφία με την κόρη του, Βαλέρια

Γιατί, μπορεί η μικρή του κόρη Βαλέρια – Ασημούλα να ήταν μαζί του στον 'Αγιο Δομίνικο όπως και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Κοραλέξη, όμως τα υπόλοιπα τρία παιδιά του, η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας είναι στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα τους Ανθή Ανδροτσάκη.

lianos-paidia-axerontas-(3).jpg

Instagram@giorgoslianoss

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι η ιδανική περίοδος για τον Γιώργο Λιανό να περάσει χρόνο με τους γιους και τις κόρες του χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις ή δραστηριότητες των παιδιών.

giorgos-lianos-kori.jpg

Instagram / karalexikonstantina

Βόλτα με τις κόρες του

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του παρουσιαστή έχουν αδυναμία στην μικρότερη αδελφή τους. Μάλιστα κάθε φορά που συναντιούνται η Βαλέρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

https://www.instagram.com/p/Cv2fuffNOIr/

Με την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Αγιο Δομίνικο, η Βαλέρια συναντήθηκε με την Αριάνα η οποία έχει ψηλώσει πολύ. Οι δύο αδελφές πήγαν βόλτα παρέα με τον μπαμπά τους. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κοραλέξη και αναδημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός, οι τρεις τους περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι.

lianos-me-kores.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved