Νόνη Δούνια: Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου κι έκανε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή ανάρτηση

 Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης σήμερα κλείνουν 20 χρόνια γάμου.

Νόνη Δούνια: Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου κι έκανε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή ανάρτηση

Instagram@ noni_dounia

Ήταν Ιούλιος του 2004 όταν η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την σημερινή επέτειο γάμου, έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση.

noni_dounia-epeteios.jpg

Instagram@ noni_dounia

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«1/7/2004-1/7/2024
20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι και να ωριμάζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος. Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού,αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο. Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γιαυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση. Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς... Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε.»

20 χρόνια γάμου - 2 παιδιά

Το ζευγάρι σε αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον 19 χρονο Στάθη και τη 18χρονη Ρία ( έχει γενέθλια 4/7/2024).

https://www.instagram.com/p/CsNnq54oRdJ/

Πέρυσι για να του ευχηθεί με αφορμή τα γενέθλιά του είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/Cs-SQQ9IhPP/

«8 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις... Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ.

Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα ❤️Να τα εκατοστήσεις γιε μας!».

Τον Ιούλιο έχει γενέθλια και η κόρη της, η Ρία, η οποία έχει πολλές διακρίσεις στην ρυθμική κολύμβηση. Πέρυσι, είχε κάνει στα γενέθλιά της την ακόλουθη ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CuQAPPSIFE7/

«Born on the 4th of July! @riamouratidii ❤️Η ανεξάρτητη 🎉#happy #17thbirthday Το να έχεις κόρη είναι ευλογία. Σε γεμίζει με ευτυχία, σου ζεσταίνει την καρδιά και κάθε χρόνος που περνάει η περηφάνια μεγαλώνει, η αγάπη γίνεται βαθύτερη και η σχέση πιο δυνατή. Αν μπορούσα να δώσω κάτι στην κόρη μας θα έδινα την αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της, την δύναμη να κυνηγάει τα όνειρα της και την σιγουριά της απέραντης αγάπης που έχει. Να σε χαιρόμαστε Ρία μας ❤️».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved