Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πώς γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών της στο σπίτι

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράζεται τις δραστηριότητες που κρατούν απασχολημένες την Ισαβέλλα και την Βικτωρία τώρα που δεν έχουν σχολείο.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πώς γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών της στο σπίτι

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, ποιο παιδί δεν απολαμβάνει τις τεμπέλικες μέρες του καλοκαιριού ; Αλλά επειδή η πλήξη μπορεί να φέρει καυγάδες και στεναχώρια, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τα παιδιά να βρίσκονται σε αδιέξοδο όσον αφορά πως να «σκοτώσουν» το χρόνο τους.

Αυτό φαίνεται πως προσπαθεί να αποφύγει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία είναι μία εργαζόμενη μαμά και καθημερινά δίνει τη δική της μάχη για να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια. Μετά το τέλος της εκπομπής φροντίζει να περνά με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και μαζί κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες στο σπίτι ή εκτός.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα story με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το πώς καταφέρνει να «γεμίσει» την ημέρα των παιδιών της πέρα από μπάνια στη θάλασσα.

Τα λογοτεχνικά βιβλία είναι αυτά που κρατούν συντροφιά στην Ισαβέλλα και στην Βικτωρία. «Πώς περνάμε την ώρα μας το καλοκαίρι; Μπάνια, ζωγραφιές και καλογραμμένα, παιδικά μυθιστορήματα με σασπένς που μας κρατάνε το ενδιαφέρον», έγραψε η δημοσιογράφος στο story.

Μαμά και κόρες παντού μαζί

Συγκεντρώσαμε μερικά οικογενειακά στιγμιότυπα από τα εντυπωσιακά πάρτι γενεθλίων, δραστηριότητες, βόλτες στο βουνό και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και από καλοκαιρινές διακοπές που κάνουν παρέα μαμά και κόρες

3 καλοκαιρινές δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα

Η ηλικία του παιδιού είναι προφανώς ένας βασικός παράγοντας, αλλά διαβάστε τις παρακάτω τρεις καλοκαιρινές δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα αλλά και παραγωγικά.

1. Μίνι ανακαίνιση δωματίου

Αυτή η δουλειά ξεκινά με το να άδειασετε παρέα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων. Περνάτε στο καθάρισμα και στη συνέχεια γιατί να μην αρχίσετε μία μίνι ανακαίνιση βάφοντας έναν τοίχο του δωματίου .

2. Περιποίηση κήπου

Δουλειές όπως το κούρεμα του γκαζόν μπορεί κάθε παιδί να τις κάνει. Ξεκινήστε οριοθετώντας μια μικρή περιοχή εάν έχετε μεγάλο κήπο .

Το παιδί σας θα μάθει την αξία της προληπτικής συντήρησης και θα έχει ένα επίτευγμα για το οποίο θα είναι περήφανο.

3. Προετοιμασία γεύματος

Το παιδί σας μπορεί να είναι υπεύθυνο για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία ενός ή παραπάνω γευμάτων μερικές φορές την εβδομάδα ή και καθημερινά. Αυτή η διαδικασία έχει οφέλη όπως είναι η αίσθηση της υπευθυνότητας, το μάθημα της μαγειρικής και η ενίσχυση των λεπτών δεξιοτήτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved