Μελέτης Ηλίας: Η φωτογραφία με τον γιο του στο γήπεδο αγκαλιά με το κύπελλο

Μπαμπάς και γιος χαμογελούν στον φακό κρατώντας το κύπελλο.

Μελέτης Ηλίας: Η φωτογραφία με τον γιο του στο γήπεδο αγκαλιά με το κύπελλο

Ο Μελέτης Ηλίας περιμένει πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές για να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε ολοκληρώθηκε και μαζί τα πολύωρα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/reel/CvPFRJwAmXD/

Η ανάρτηση με τον γιο του

Ο ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, του 8χρονου Δημήτρη και της 13χρονης Κοραλιένας.

Ο Μητσάρας, όπως του αρέσει να τον αποκαλεί λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει σε ομάδα.

Πρόσφατα μάλιστα κατέκτησε και κύπελλο με το οποίο φωτογραφήθηκαν μπαμπάς και γιος.

https://www.instagram.com/p/C7uUH1bs_Ze/

«Το σηκώσαμε!!!!!
Μετά τη Ρεαλ Μαδρίτης χτες.... σήμερα και η Δόξα Ποντίων Κ9!!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά
Μπράβο και στον Μητσάρα με τη τρέλα του και τη κορδέλα του!!!!» έγραψε με το χιούμορ που τον διακρίνει ο δημοφιλής ηθοποιός.

ilias-meletis-paidia.webp

Instagram / meletis_ilias

Το άγχος για τα παιδιά του

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον ρόλο του γονέα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο και όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα είναι τέλεια γιατί θα έρθει η πρακτικότητα και θα τα τσακίσει».

meletis-ilias-kori-koralenia-(1).jpg

Instagram@ meletis_ilias

Σκέφτονται τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα χνάρια του ίδιου; «Η κόρη μου πέρασε μέσα από εξετάσεις και στο Μουσικό Γυμνάσιο και στο Καλλιτεχνικό στο κομμάτι του θεάτρου και διάλεξε μόνη της το πρώτο, για να μη θεωρήσει κανείς ότι πήγε στο Καλλιτεχνικό ως κόρη ηθοποιού, λόγω του μπαμπά της. Αυτό ήταν απόφαση μιας 12χρονης και εμένα με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Όταν μου είπε «θα πάω στο μουσικό σχολείο για να μη λένε ότι είμαι η κόρη του Μελέτη», ήταν μια τεράστια χαρά. Είναι ωραία η επαφή με την τέχνη. Του μικρού, από την άλλη, το όνειρό του είναι να καταφέρει να παίξει μαζί με τον Εμπαπέ», είχε πει σε συνέντευξή του στη Real.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved