Σοφία Καρβέλα: Οι οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο

Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας Καρβέλα- Πανουργιά

Η Σοφία Καρβέλα λατρεύει τα social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη δουλειά και τη ζωή της στην Αμερική γενικότερα, ενώ ξεχωριστή θέση στα posts της έχουν οι δύο γιοι της, ο Νίκος και ο Νέστορας.

Αυτή τη φορά, η οικογένεια Καρβέλα- Πανουργιά, βρίσκεται σ΄ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, στην Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους 121 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις πρώτες τους μέρες στο νησί.

Οι γιοι της ξεσάλωσαν κάνοντας βουτιές στην πισίνα ενώ το ζευγάρι χαλάρωσε στις πανέμορφες παραλίες της Αντιπάρου.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε σε story για να τις απολαύσετε.

«Τρομακτικά καψούρα»... με τους γιους της

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν» είχε δηλώσει με περίσσια υπερηφάνεια και αγάπη για τα μικρά της, τον Απρίλιο του 2023 στο περιοδικό Gala.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αμερική είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας και πως τα καλοκαίρια συνηθίζουν να τα περνούν στην Ελλάδα παρέα με την ροκσταρ γιαγιά αλλά και καλλιτεχνικό είδωλο, Άννα Βίσση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved