Ντορέττα Παπαδημητρίου: Περιμένει τα παιδιά της να γυρίσουν κάνοντας Tik Tok στις 4 τα ξημερώματα

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου σουλατσάρουν και εκείνη τους περιμένει ξάγρυπνη να γυρίσουν σπίτι.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Περιμένει τα παιδιά της να γυρίσουν κάνοντας Tik Tok στις 4 τα ξημερώματα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια περήφανη μαμά. Γιατί να μην είναι άλλωστε. Έχει στο πλευρό της δυο γιους που πια είναι ενήλικες, δηλώνοντας ότι είναι πια #momofadultsnow (μαμά ενηλίκων).

Ξημερώματα Σαββάτου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αιώνια ανησυχία που έχουν οι μαμάδες και γενικότερα οι γονείς όταν τα παιδιά τους είναι έξω μέχρι αργά και δεν τους πιάνει ύπνος.

«Γιατί δεν κοιμάμαι τέτοια ώρα;», έγραψε σε ένα poll στις 04.01 το πρωί. «Έχουν βγει τα παιδιά» απάντησε σχεδόν το 80% των 575 χιλιάδων ακόλουθών της και από όπως αποδείχθηκε αργότερα είχαν δίκιο.

Στο Tik Tok βίντεο που ανέβασε έκανε lip sync το τραγούδι το cover του τραγουδιού «Όλα αλλάζουν» της Ευσταθίας από την Vemily x Papazó και έγραψε: «Όταν λες πως επιτέλους θα κοιμηθείς νωρίς, αλλά βγήκαν τα παιδιά και τα περιμένεις να γυρίσουν από το κλαμπ».

Πολλές μαμάδες συμπάσχουν στα σχόλια:

«Και νόμιζα μόνο η δικιά μου μαμά ξενυχτάει και περιμένει να γυρίσω τελικά είναι πολλές», έγραψε χαριτολογώντας μια μαμά, ενώ μία άλλη σχολίασε «Όλες οι μαμάδες το ίδιο κάνουμε! Όταν ακούς τα κλειδιά στην πόρτα, τότε έρχεται η γαλήνη και ξαφνικά ύπνος!».

Δύο φαν έγραψαν επίσης: «Εμένα με πήγαινε με το αμάξι, πάρκαρε κοντά καθόταν μέσα και όταν ήθελα να φύγω ερχόταν πάντα με παντόφλες στο χέρι να με πάρει» και «Νόμιζα ότι μονό η δικιά μου η μάνα ξενυχτάει μαζί μου».

Η εφηβεία και η σχέση με τους γιους της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη πριν περίπου δύο εβδομάδες στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων και για τους δύο γιους της.

«Οι γιοι μου περνάνε την εφηβεία πολύ φυσιολογικά, υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα» είπε αρχικά η ηθοποιός λέγοντας πώς «θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν λάθος είμαι η πρώτη που θα τους το πει».

Μιλώντας για τη μητρότητα που ήρθε πολύ νωρίς στη ζωή της, μόλις στα 24 χρόνια της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επεσήμανε:

«Όλα γίνονται στη ζωή του κάθε ανθρώπου έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Το ήθελα, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος κράτησε 5 χρόνια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved