Ο Ryan Reynolds μοιράζεται την «πολύ σημαντική» γονική συμβουλή που του έχουν δώσει

«[...] Οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν μόνο για τις νίκες τους. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό, για τα παιδιά σου κυρίως, να ξέρουν ότι μερικές φορές έχεις αποτύχει»

Ο Ryan Reynolds μοιράζεται την «πολύ σημαντική» γονική συμβουλή που του έχουν δώσει
Bigstock

Όταν κανείς κοιτά την επαγγελματική πορεία του Ryan Reynolds, φαίνεται πως έχει μόνο επιτυχίες. Φυσικά, όμως, αυτό δεν είναι 100% αλήθεια. Όπως κάθε άλλος άνθρωπος, έχει και εκείνος αποτυχίες. Και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς είναι ειλικρινής με τα παιδιά του για αυτό που αποκαλεί «απώλεια».

Ο διάσημος ηθοποιόες φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Hugh Jackman για το εξώφυλλο του περιοδικού People. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρωταγωνιστής του Deadpool μοιράστηκε μερικές γονικές συμβουλές που έλαβε από τον σκηνοθέτη των ταινιών της Marvel, οι οποίες τον «άγγιξαν» πραγματικά.

«Ο Shawn Levy μου είπε κάτι που μου έμεινε για πάντα, ότι οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν μόνο για τις νίκες τους. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά σου κυρίως να ξέρουν ότι μερικές φορές έχεις αποτύχει», εξήγησε ο ηθοποιός του Hollywood.

«Δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Κάτι για το οποίο δούλεψες πολύ σκληρά και δεν πέτυχε. Νιώθεις ότι είπες κάτι ντροπιαστικό, έκανες κάτι που δεν σου άρεσε. Είναι τόσο σημαντικό να το βλέπουν αυτό τα παιδιά σας] και να μην ακούνε απλώς "Ο μπαμπάς τα κατάφερε"». Επειδή, ακριβώς, χάνεις πολλά περισσότερα από όσα κερδίζεις» ενώ πρόσθεσε, «Δεν μου φεύγει από το μυαλό αυτή η συμβουλή του».

https://www.instagram.com/p/C1fr1DORgPw/

Η αποδοχή της αποτυχίας βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν μια σειρά από βασικές δεξιότητες ζωής, όπως είναι η ψυχική ανθεκτικότητα, η ανάληψη ευθυνών, η επίλυση προβλημάτων και η αυτοπεποίθηση. Αυτές οι δεξιότητες συμβάλλουν στη συνολική ευημερία τους, τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και σε άλλους τομείς της ζωής τους. Το μάθημα του Ryan Reynolds είναι ένα μάθημα για όλους τους γονείς.

Ο Ryan Reynolds και η σύζυγός του, Blake Lively, είναι γονείς τεσσάρων μικρών κοριτσιών.

Η συνέντευξη τύπου με τον Hugh Jackman έδωσε στους δύο αστέρες του Hollywood , την ευκαιρία να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους σχετικά με το πώς είναι να είσαι «a-list ηθοποιός», ενώ προσπαθείς να ισορροπείς ανάμεσα στο αυστηρό πρόγραμμα γυρισμάτων και την πατρότητα. Ο Hugh Jackman βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον συμπρωταγωνιστή του για κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά: την ψυχική του υγεία και πώς αυτή τον επηρέασε ως πατέρα.

https://www.instagram.com/p/ChtJXYPOl30/

«Ω, φίλε, ήσουν αρκετά ανοιχτός με τις κρίσεις άγχους που είχες περάσει. Επικροτώ πραγματικά το ότι μιλάς ανοιχτά για αυτό», είπε ο Jackman.«Θεωρείς ότι το να είσαι μπαμπάς το κάνει καλύτερο ή χειρότερο;».

Ο Reynolds απάντησε: «Νομίζω πως η ψυχική μου υγεία έχει βελτιωθεί, επειδή η προσοχή μου είναι λιγότερο εστιασμένη στον εαυτό μου και περισσότερο στα παιδιά μου. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ στο 100%»

Και συνέχισε: «Βλέποντας τις κόρες μου να αγχώνονται για κάτι, είμαι προετοιμασμένος για το πώς να γίνω συμπονετικός. Ξέρω ότι δεν μπορώ να διορθώσω την κατάσταση, αλλά μπορώ να επικοινωνώ ουσιαστικά μαζί τους. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved