Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η καλοκαιρινή φωτογραφία του γιου του

Οι διακοπές για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την οικογένειά του άρχισαν.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η καλοκαιρινή φωτογραφία του γιου του

instagram @chrysamichalopoulou

Μια υπέροχη ανάρτηση έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μετά την ολοκλήρωση του MasterChef ο κριτής θα αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στον γιο του και την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Χούλιγκαν με πάνες και μπιμπερό»: Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

Ο Κουτσόπουλος Jr. όπως θα δείτε και στο στιγμιότυπο παρακάτω φορά πράσινο outfit, μπλε καπέλο, κρατά το λάστιχο στην αυλή και ρίχνει νερό. Τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα απόσπασμα από το τραγούδι «Καλοκαιρινό» των Χατζηφραγκέτα.

gios-leonida-koutsopoulou.jpg

instagram @chef_koutsopoulosleonidas

«'Φτάσαν οι διακοπές»

Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το επέλεξε τυχαίο ο αγαπημένος σεφ. Βλέπετε οι στίχοι μιλούν για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν μερικούς μήνες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για τη μητρότητα, τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον ρόλο του ως μπαμπά.

«[...]Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει. Δεν το περίμενα. [...] Το φοβερό είναι πως όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε και τίποτα. Ήταν σαν να υπήρχε πάντα εκεί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε δέκα χρόνια και με ευχαριστεί η εικόνα αυτή!».

Δείτε ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Σεπτέμβριο του 2022. Αν και είναι γνωστοί και οι δύο στο ευρύ κοινό, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και φυσικά τον γιο τους, Κίμωνα.

Οι αναρτήσεις λιγοστές, τόσο στον προσωπικό λογαριασμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όσο και της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved