Shannen Doherty: Το ευχαριστώ στη μαμά της - «Δεν υπάρχει τίποτε σαν την αγάπη της μάνας»

«Σε ευχαριστώ μαμά που πάντα βρίσκεσαι εκεί, δυνατή για εμένα. Σε αγαπώ!».

Μαργαρίτα Νικολάου
Shannen Doherty: Το ευχαριστώ στη μαμά της - «Δεν υπάρχει τίποτε σαν την αγάπη της μάνας»

instagram @theshando

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η Shannen Doherty, μετά από πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Η είδηση κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου και έχει βυθίσει σε θλίψη τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά Beverly Hills 90210 είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Από το 2015 και έπειτα από το 2017, όπου ο καρκίνος επέστρεψε, η Shannen Doherty έδινε μια γενναία μάχη και δίπλα της είχε μια ομάδα υποστηρικτών.

Η Brenda Walsh, έτσι όπως τη γνωρίσαμε, το 2016 είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram όπου ευχαριστούσε τη μαμά της, Rosa, που στάθηκε στο πλευρό της.

shannen-doherty.jpg

instagram @theshando

Κάτω από αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει τη Shannen Doherty να βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της, είχε γράψει:

«Κάποιες φορές δε υπάρχει τίποτε σαν την αγάπη της μάνας που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα. Σε ευχαριστώ μαμά που πάντα βρίσκεσαι εκεί, δυνατή για εμένα. Σε αγαπώ!».

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη φορά που η αγαπημένη μας ηθοποιός έλεγε μέσα από τo Instagram πόσο ευχαριστεί και πόσο αγαπάει τη μαμά της, που στις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της δεν ήταν άφησε ούτε λεπτό. Οι φωτογραφίες μαμάς και κόρης πολλές, το ίδιο και τα μηνύματα αγάπης.

«Σε αγαπώ μαμά! Σε ευχαριστώ που πάντα είσαι εκεί. Θα έγραφα περισσότερα για εσένα, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας αλλά ο πόνος δεν με αφήνει» ήταν ένα από τα σχόλιά της, ενώ κάτω από μια άλλη ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της είχε γράψει:

«Χαρούμενα γενέθλια στην όμορφη μαμά μου που μου δίδαξε πολλά για τη δύναμη, το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Σε αγαπώ μαμά! Είσαι πραγματικά μια κατηγορία μόνη σου!»

Τον Απρίλιο του 2024, η ηθοποιός μέσα από το podcast «Let's Be Clear», μίλησε για το ταξίδι της όλα αυτά τα χρόνια και για το πώς προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα για την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα, για τη μητέρα της, σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή πριν από εκείνη.

https://www.instagram.com/reel/C5RYUS1PvVx/

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», είχε πει η Doherty και αναφέρθηκε σε όλα όσα θέλει να κάνει. «Επειδή θα είναι δύσκολο για εκείνη (να φύγει πρώτη η κόρη της από τη ζωή) θέλω άλλα πράγματα να είναι πιο εύκολα. Δεν θέλω να της αφήσω να έχει ένα σορό πράγματα να διαχειριστεί ή να κάνει. Δεν θέλω να τη βάλω στη διαδικασία να ξεφορτωθεί τα έπιπλα και άλλα πράγματα».

Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα της ασθένειάς της, η ηθοποιός άρχισε να πουλά ή να χαρίζει τα υπάρχοντά της. «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια.

https://www.instagram.com/reel/C5Os2ldvWSf/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved