Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνει κινήσεις kung fu μαζί με τα παιδιά της στο Tik Tok

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι φαν της ταινίας «Kung fu panda».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνει κινήσεις kung fu μαζί με τα παιδιά της στο Tik Tok

Instagram/ @genevievevv

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η παρουσιάστρια του της εκπομπής «First Dates», Ζενεβιέβ Μαζαρί, μοιράστηκε με τους 286 χιλιάδες ακόλουθούς της ένα Tik Tok βίντεο στο πλαίσιο του viral trend «kung fu panda dancing», όπου χορεύει με τα παιδιά της, Ροζαλία και Μιχάλη, κάνοντας κινήσεις kung fu.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη. O χρόνος είναι μία ψευδαίσθηση, και υπάρχει μόνο το τώρα - Master Shifu», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Master Shifu (Μάστερ Σίφου) είναι ένας από τους κύριους χαρατήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda. Είναι ο δάσκαλος του παλατιού Jade.

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok

18 χρόνια γνωριμίας και 2 παιδιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη 9 χρόνια αλλά είναι μαζί συνολικά 18 χρόνια. Mάλιστα, πέρυσι, στις 18 Αυγούστου η παρουσιάστρια είχε ποστάρει 8 φωτογραφίες για την επέτειό τους.

Απέκτησαν δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη κι όπως έχει γράψει στο παρελθόν «από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

https://www.instagram.com/p/CwD8vU2Iqrd/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved