Η «αφετηρία» για extra ενέργεια μέσα στην ημέρα μας βρίσκεται στην καθαριότητα του μπάνιου μας

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα σύντομο κουίζ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι, έπειτα από μία απαιτητική μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης;

Κάποιες τρέχουμε στον καναπέ για να χαλαρώσουμε, προτού γυρίσει στο σπίτι η υπόλοιπη οικογένεια. Άλλες πατάμε το «play» στο αγαπημένο μας πρόγραμμα Pilates στο YouΤube για να κάνoυμε ένα γρήγορο workout στο σαλόνι και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα καταφέρουμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Ωστόσο, το σημείο που όλες ενωνόμαστε είναι η στιγμή που μπαίνουμε για ένα χαλαρωτικό ντουζ, κάνουμε το skincare μας και με μία μεγάλη ανάσα τα παίρνουμε όλα από την αρχή.

Αν το καλοσκεφτούμε, η «αφετηρία» αλλά και το κλείσιμο της κάθε ημέρας μας γίνεται στο… μπάνιο μας. Εκεί βουρτσίζουμε τα δόντια μας μόλις ξυπνήσουμε και εκεί παίρνουμε την τελευταία βαθιά ανάσα προτού κοιμηθούμε. Όσο, λοιπόν, και αν οι σκέψεις μας σχετικά με τους τρόπους που θα μας κάνουν να αποκτήσουμε περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα μας στρέφονται προς τη διατροφή και την καλή σωματική μας κατάσταση, το «σημείο εκκίνησής» μας βρίσκεται στην… καθαριότητα του μπάνιου μας, αυτή που μας βοηθάει να αποβάλλουμε το στρες της καθημερινότητας.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να δούμε τα πράγματα… ανάποδα και να εστιάσουμε στην κατάλληλη bathroom cleansing routine, σε εκείνη που θέτει τις βάσεις για μία πιο άνετη, stress-free και wellness καθημερινότητα και πια είναι πιο power foam από ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved