Θάνος Πετρέλης: Δημοσίευσε φώτο με τις κόρες του Ζένια και Αγάπη μετά από καιρό

Καιρό είχαμε να δούμε τις κόρες του.

Θάνος Πετρέλης: Δημοσίευσε φώτο με τις κόρες του Ζένια και Αγάπη μετά από καιρό

instagram @thanospetrelis

Αν και ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media, καιρό είχε να δημοσιεύσει φωτογραφίες των κοριτσιών του.

Ωστόσο με αφορμή το καλοκαίρι και την αποφοίτηση της μεγαλύτερης κόρης του, έκανε μια εξαίρεση. Γεμάτος περηφάνια έδειξε την κόρη του Αγάπη και της ευχήθηκε ο,τι καλύτερο στη νέα της ενήλικη ζωή.

Θάνος Πετρέλης: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τις κόρες του στη Ρόδο

Η Αγάπη βλέπετε τελείωσε το λύκειο και ακολουθεί τον δρόμο του «νόμου». Η Νομική είναι η επιστήμη που διάλεξε και αυτό το αποκάλυψε ο περήφανος μπαμπάς δείχνοντας μέσα από ένα insta story το μεγάλο του κορίτσι, που πια θα χαράξει τον δικό της δρόμο.

agapi-petreli-nomiki.jpg

instagram @thanospetrelis

Όπως βλέπετε, η Αγάπη Πετρέλη είναι μια κούκλα και μοιάζει πολύ στη μαμά της.

Σε αντίθεση με τη Ζένια, που μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της. Οι νέες φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της οικογένειας Πετρέλη, είναι υπέροχες και δείχνουν πόσο έχει μεγαλώσει.

Θάνος Πετρέλης: Τραγουδά με την κόρη του, Ζένια και τρελαίνει τους θαυμαστές του

Οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

https://www.instagram.com/p/CmmvAeDp70Q/

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και σύζυγος. Μιλώντας παλιότερα στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Εκτός από τη Ζένια και την Αγάπη, ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου, έχουν ακόμη μία κόρη, τη Σήλια, φωτογραφίες της οποίας έχουμε να δούμε πολύ καιρό. Για την ακρίβεια από τον Ιανουάριο του 2023, τότε που ο τραγουδιστής της είχε ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CnEanfvIln1/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved