Μαρία Μενούνος: Ένας χρόνος μαζί με την Αθηνά - «Είμαστε ευγνώμονες για κάθε στιγμή μαζί σου»

Η παρουσιάστρια δοξάζει τον Θεό για κάθε στιγμή που περνά με την μοναχοκόρη της.

Μαρία Μενούνος: Ένας χρόνος μαζί με την Αθηνά - «Είμαστε ευγνώμονες για κάθε στιγμή μαζί σου»
Instagram / mariamenounos

Το 2023 ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τη Μαρία Μενούνος καθώς απέκτησε την κόρη της μέσω παρένθετης μητέρας.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και σε συνεντεύξεις της δεν σταματά να λέει πόσο ευλογημένη νιώθει που έγινε μαμά.

«Μη μεγαλώσεις ποτέ. Αθηνά, φώτισες τις καρδιές και τις ψυχές μας με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να εκφράσουμε με λόγια. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή την όμορφη ευλογία στην οικογένειά μας. Αθηνά, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ευγνώμονες για κάθε ευλογημένη στιγμή μαζί σου. Χαρούμενα πρώτα γενέθλια, Άγγελε μου❤», είχε γράψει σε ποστ με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της Αθηνάς.

https://www.instagram.com/reel/C8kUasVvED8/

Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Αθηνάς

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο δεν θα μπορούσαν να μη γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Αθηνάς με ένα μεγάλο πάρτι.

Εκτός από την τούρτα σε άσπρο και ροζ η υπόλοιπη διακόσμηση ήταν στις αποχρώσεις του σομόν, του γκρι και του πορτοκαλί.

H βάφτιση της κόρης της

Τον Μάιο του 2024, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του σε ορθόδοξη εκκλησία στο Λος Άντζελες. Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο παρουσία μόνο στενών συγγενών και φυσικά των νονών της μικρής που ήταν ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και ο στενός φίλος του ζευγαριού, ο Σωτήρης.

«Η βάπτιση της Αθηνάς έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαφτιστεί εκεί. Είμαι τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας, τον πάτερ Δημοσθένη για την υπέροχη τελετή και για όλη την αγάπη που μας έχουν δείξει αυτός και η οικογένειά του. Ευχαριστώ επίσης τους νονούς της Αθηνάς, Σωτήρη, Μαριέττα και Λέον που ήρθαν από την Ελλάδα. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για όλους εκείνους που παρευρέθηκαν για να γίνουν μάρτυρες αυτής της ξεχωριστής τελετής!», είχε γράψει δημοσιεύοντας τις ακόλουθες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/C7kEPesP70F/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved