Ο κανόνας της πριγκίπισσας Diana που ακολουθεί η Kate Middleton όσο παλεύει με τον καρκίνο

O «χρυσός γονεϊκός κανόνας» της πριγκίπισσας Diana.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ο κανόνας της πριγκίπισσας Diana που ακολουθεί η Kate Middleton όσο παλεύει με τον καρκίνο

πηγή: @princeandprincessofwales 📸 @joshshinner

Ένας από τους κανόνες που ακολουθεί η Kate Middleton είναι o κανόνας της πεθεράς της, πριγκίπισσας Diana.

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate Middleton, που είναι γνωστοί για τους κανόνες που ακολουθούν σε ό,τι έχει να κάνει με την ανατροφή των παιδιών τους, έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην επηρεαστεί καθόλου η ανάπτυξή τους μετά τη διάγνωση του καρκίνου της μητέρας τους.

Μαθήματα για γονείς από τη βασιλική οικογένεια

Στο παρελθόν το ζευγάρι δημοσίευε φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητάς του ενώ αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του είχε αποκαλύψει και μερικούς από τους γονεϊκούς κανόνες που ακολουθεί καθώς επίσης και ποια είναι τα αγαπημένα hobby των παιδιών του.

Ένας από τους κανόνες που ακολουθεί η πριγκίπισσα Kate Middleton είναι όμοιος με κανόνα που ακολουθούσε και η πριγκίπισσα Diana. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι και ο «χρυσός κανόνας» που ακολουθούσε η μητέρα του William και του Harry.

https://www.instagram.com/p/CGm4Tb_FCwg/

Σύμφωνα με τη The Sun, η Kate θέλει τα παιδιά της να παραμείνουν προσγειωμένα, παρά τα βασιλικά τους προνόμια. Όσο βρισκόταν στη ζωή η Diana ήθελε οι γιοι της να την ακολουθούν στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που παρευρισκόταν η ίδια, σε μια προσπάθεια να τους εξοικειώσει με την πραγματική ζωή και το πώς ζουν οι φτωχοί άνθρωποι. Έμαθε επίσης στους γιους της να γράφουν ευχαριστήρια σημειώματα για να τους εμφυσήσει καλούς τρόπους.

Η Kate κάνει ακριβώς το ίδιο μιας και έχει επιβάλει έναν παρόμοιο κανόνα στα τρία της παιδιά, τα οποία προφανώς και πρέπει να γράφουν ένα ευχαριστήριο σημείωμα κάθε φορά που λαμβάνουν ένα δώρο.

https://www.instagram.com/p/C8eJiWqtpIe/

Ακολουθώντας τα βήματα της πριγκίπισσας Diana, η Kate ζητά από τα παιδιά της να τη συντροφεύουν σε κάποιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Πριν από τη διάγνωση της πριγκίπισσας με καρκίνο, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Luis εθεάθησαν να τη συνοδεύουν σε μια τράπεζα μωρών στο Μέιντενχεντ, κοντά στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ. Τη βοήθησαν να ετοιμάσει δώρα και να γεμίσει σακούλες με παιχνίδια και άλλες απολαύσεις για τα άπορα παιδιά τα Χριστούγεννα.

Η Kate Middleton έκανε πάλι το έξυπνο μαμαδίστικο κόλπο της

Ο βασιλικός μυθιστοριογράφος Andrew Morton, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Diana για ένα βιβλίο για τη ζωή της, αποκάλυψε ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα ήταν αποφασισμένη να διδάξει στους γιους της πώς είναι να ζεις στον πραγματικό κόσμο. «Έπαιρνε τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας μαζί της στις ιδιωτικές φιλανθρωπικές επισκέψεις που έκανε. Ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν ήθελε τα αγόρια της να μεγαλώσουν νομίζοντας ότι όλος ο κόσμος έχει Range Rover 4x4, κυνηγετικά όπλα και νταντάδες!».

https://www.instagram.com/reel/C8O_hkHNN20/

Εν τω μεταξύ, η Kate περνάει χρόνο με την οικογένειά της καθώς κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και έχει κοντά της τα τρία της παιδιά, μιας και εκείνα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σίγουρα θα δοκιμάσετε το κόλπο της Kate Middleton για τα παιδικά ξεσπάσματα

Η εμφάνιση έχοντας στο πλευρό της τη Charlotte

Η πριγκίπισσα Kate, η οποία είναι η προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, παρευρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Wimbledon, στο τουρνουά τένις στο SW19, όπου και απένειμε το τρόπαιο στον νικητή του τελικού.

https://www.instagram.com/reel/C9aTTpyN-rr/

Στο πλευρό της εκτός από την αδερφή της, Pipa Middleton είχε και τη νεαρή πριγκίπισσα, Charlotte. Μαμά και κόρη, καλωσορίστηκαν με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους κάνοντάς τες να χαμογελάσουν.

https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/

H Kate Middleton μίλησε για τη μητρότητα στο lockdown: "Έγινα κομμώτρια"

με πληροφορίες από hindustantimes.com / The Sun

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved