Διάσημες μαμάδες που ευχαρίστησαν δημόσια τις νταντάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους

Νιώθουν τις νταντάδες - οικογένειά τους. 

Μαργαρίτα Νικολάου
Διάσημες μαμάδες που ευχαρίστησαν δημόσια τις νταντάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους

instagram @chrissyteigen

Οι διάσημες νταντάδες έχουν κερδίσει την ευγνωμοσύνη των γονιών που τις προσλάβαν. Από την Chrissy Teigen μέχρι τη Jennie Garth πάμε να δούμε τι έχουν πει δημόσια για τις γυναίκες που τις βοηθούν με την ανατροφή των παιδιών τους.

Νταντάδες διασήμων που παραιτήθηκαν από τη δουλειά τους

Chrissy Teigen

https://www.instagram.com/p/C8zwPsqp1Gs/

Η Chrissy Teigen έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη βοήθεια που έχει δεχτεί από τις νταντάδες που τη βοήθησαν να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Ευγνώμων για όλους εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν το αδύνατο δυνατό για εμένα. Για εκείνους που με βοηθούν να γίνω καλύτερη μητέρα. Τους ευχαριστώ για την παρουσία τους στο σπίτι και στη ζωή μας. Σας αγαπάμε!».

Ο γιος του John Legend είναι 6 χρονών και δεν έχει φάει ακόμα λαχανικά

Busy Philips

https://www.instagram.com/p/C6y5D0Ig6nC/

H ηθοποιός αφιέρωσε ένα instagram post στην ομάδα που την έχει βοηθήσει. Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας έγραψε: «Δεν θα είχα καταφέρει να είμαι η μαμά και ο άνθρωπος που είμαι χωρίς τη βοήθεια απίθανων γυναικών που με βοηθούν να δείχνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου. Η αγάπη τους για τα παιδιά μου και η φροντίδα που τους προσφέρουν μου επιτρέπει να πηγαίνω για δουλειά και να ταξιδεύω γνωρίζοντας ότι τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μου φροντίζονται».

Νταντάδες διασήμων που παραιτήθηκαν από τη δουλειά τους

Jennie Garth

https://www.instagram.com/p/C4R_75Wr4MZ/

Με αφορμή τα γενέθλια της νταντάς της, η ηθοποιός του Beverly Hills, 90210, Jennie Garth, ευχαρίστησε τη γυναίκα που τη βοήθησε να μεγαλώσει τις κόρες της. «Χαρούμενα 65α γενέθλια στην γυναίκα που φρόντισε τα παιδιά μου. Nina, με βοήθησες να μεγάλωσε τρεις υπέροχες κόρες και για πάντα θα είμαι ευγνώμων για τη φιλία μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα!».

Jessica Alba

https://www.instagram.com/p/C9Xi90oinH5/

Όταν η νταντά της Jessica Alba, Connie, έγραψε το πρώτο της βιβλίο το 2018, η Alba ήταν δίπλα της. «Σχεδόν πριν δέκα χρόνια ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε με το νεογέννητο παιδί μου. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει συμβεί στη ζωή μου. Μου δίδαξε πώς να θηλάζω, πώς να κάνω μπάνιοl τα παιδιά μου, πώς να τα ηρεμώ. Πραγματικά χρειάζεσαι βοήθεια για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου είτε είναι συγγενείς εξ αίματος, είτε άνθρωποι που διάλεξες να γίνουν οικογένειά σου. Είμαι ευγνώμων για εσένα Connie!».

Zoe Saldana

https://www.instagram.com/p/C65kXTbuw2V/

H ηθοποιός Zoe Saldana ευχαριστεί τη νταντά της γιατί χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσε να γυρίσει στη δουλειά της. «Η βοηθός μας, η νταντά μας, η γυναίκα που φροντίζει το σπίτι μας. Στην κυριολεξία μεγαλώνει τα παιδιά μας!».

Charlize Theron

https://www.instagram.com/p/Cw3q1kIpYsq/

H ηθοποιός Charlize Theron ως μέλος της οικογένειάς της. «Στην αρχή ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου και δεν ζητούσα βοήθεια αν και τη χρειαζόμουν. Ένιωθα ότι αν δεν φρόντιζα εγώ τα παιδιά μου θα ήμουν κακός γονιός. Τη δεύτερη φορά, συνειδητοποίησα ότι είμαι περισσότερο ευτυχισμένη με τη βοήθεια και πιο πολύ ευτυχισμένα ήταν τα παιδιά μου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved