Ήβη Αδάμου: Απολαμβάνει τo ηλιοβασίλεμα από την πισίνα στη Σαντορίνη με την κόρη της

Απόλυτη ευτυχία νιώθει η Ήβη Αδάμου αγκαλιάζοντας τρυφερά το κοριτσάκι της.

Ήβη Αδάμου: Απολαμβάνει τo ηλιοβασίλεμα από την πισίνα στη Σαντορίνη με την κόρη της

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης αποφεύγουν να ποστάρουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με την κόρη τους. Επικεντρώνονται στα επαγγελματικά post. Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστες φορές, όπως αυτή, που μοιράζονται κάποια τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή της περιοδεία και πέρασε μερικές μέρες στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της, Ανατολή-Νεφέλη. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με την εξάχρονη κόρη της.

«Με την πριγκίπισσά μου», έγραψε η Ήβη Αδάμου στη λεζάντα του post.

Στις φωτογραφίες, μαμά και κόρη ποζάρουν στην πισίνα του ξενοδοχείου, με τις πλάτες τους στον φακό της κάμερας και με τα χέρια τους ψηλά πάνω από τα κεφάλια τους κάνουν το σχήμα της καρδιάς.

Το καλοκαιρινό look της Ανατολής

Ένα πολύχρωμο και άκρως καλοκαιρινό outfit επέλεξε η μαμά Ήβη για την κόρη της: Πολύχρωμο φόρεμα, φούξια γυαλιά ηλίου, ψάθινη τσάντα με κίτρινα και ροζ πομ-πομ και πράσινα λαστιχάκια για τα summer braids.

Τις προηγούμενες ημέρες, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά ακόμη στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη. Το νησί αυτό είναι πια από τους διασημότερους ταξιδιωτικους προορισμούς- τουριστικά κέντρα παγκοσμίως.

https://www.instagram.com/p/C92K8Smo18q/

«Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Fay’s Time» η Ήβη Αδάμου είχε μιλήσει για την μητρότητα:

«Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

https://www.instagram.com/p/C1RoZB_o9E7/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved