Michelle Obama: Αποκάλυψε για ποιο λόγο ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τις κόρες της

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama, μίλησε για τα αυστηρά όρια που έβαζε στις κόρες της.

Michelle Obama: Αποκάλυψε για ποιο λόγο ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τις κόρες της
Bigstock

Η Michelle Obama βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Melinda French Gates (πρώην σύζυγος του Bill Gates) «The Moments That Make Us» και μίλησε για το πώς κατάφερε να θέσει εξασφαλίσει πως οι κόρες της θα γίνουν ανεξάρτητες και θα έχουν αυτοπεποίθηση. Μίλησε, επιπλέον, για τα «πολύ αυστηρά» όρια που έθεσε στις κόρες της.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε δύο αποκαλύψεις που αφορούν την μητρότητα και τη γονεϊκότητα στους θαυμαστές της: 1) Έθεσε πολύ αυστηρά όρια στο πώς η Malia και η Sasha πρέπει να διαχειρίζονται τη δημόσια ζωή και 2) να συνεχίσουν να είναι ο εαυτός τους.

«Έπρεπε να τις αναθρέψω ώστε να είναι αυτόνομες, ειδικά ως κόρες ενός πρώην προέδρου», εξήγησε. «Ποτέ δεν ένιωσα ότι η δουλειά μου ήταν να κάνω τις κόρες μου mini-me. Δεν ήθελα να εξαρτώνται από εμένα για να μου γεμίζουν κάποιο κενό μέσα μου ή να νομίζουν πως είμαι και μαμά και κολλητή φίλη»

Και πρόσθεσε: «Πάντα τους έλεγα πως πρέπει να σκέφτονται πως θα ανεξαρτοποιηθούν από τον μπαμπά τους και εμένα. Τα παιδιά πρέπει να έχουν στόχους και όνειρα και να μην στηρίζονται σε κάποιον άλλον/άλλη.»

Η Michelle με τον Barack Obama είναι παντρεμένοι από το 1992 και με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης έφεραν στον κόσμο την Malia-Ann στις 4 Ιουλίου 1998, και τη Natasha- Marian (γνωστή ως Sasha ), η οποία γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 2001.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο People, ο τέως πλανητάρχης είχε απαντήσει το εξής όταν του έγινε η ερώτηση εάν κάποια από τις δύο του κόρες θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν χρειάζεται να απαντήσω, επειδή η Michelle τους εμφύσησε από πολύ νωρίς ότι θα ήταν τρελό να ασχοληθούν με την πολιτική. Δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι ισχυρές και ανεξάρτητες νεαρές γυναίκες»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved