Ρούλα Κορομηλά: Τι της ζήτησε η μητέρα της και δεν της χάλασε χατίρι

Η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει τη μαμά της.

Ρούλα Κορομηλά: Τι της ζήτησε η μητέρα της και δεν της χάλασε χατίρι

instagram @roulakoromila

Η Ρούλα Κορομηλά έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και χαλαρώνει έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα. Η παρουσιάστρια προτιμάει να περνάει τις διακοπές της με τους συγγενείς της και τους φίλους της και να αφιερώνει χρόνο σε ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν πραγματικά.

Ρούλα Κορομηλά: Η μοναδική φώτο από τα σχολικά της χρόνια με μπλε μαθητική ποδιά

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η μαμά της. Η αδυναμία της Ρούλας Κορομηλα για τη μητέρα της, Αργυρένια είναι γνωστή και η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για εκείνη είτε μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε, είτε μέσα από συνεντεύξεις και αναρτήσεις στο Instagram.

Να σας θυμίσουμε την ανάρτηση που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2023, τότε και η κυρία Αργυρένια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και είχε σχολιάσει: «Σε κρατάω γερά...».

https://www.instagram.com/p/C06te2uNzBP/

Και την ανάρτηση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2021 για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. «Μανούλα μου ,Αργυρενια μου, χρονια σου πολλά. Να σε χαιρόμαστε. 🌺🌹🥂❤️».

https://www.instagram.com/p/CQy3l5dJDde/

Τι ζήτησε η κυρία Αργυρένια από τη Ρούλα Κορομηλά

Πριν λίγες μέρες η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία που έδειχνε να ετοιμάζει στην κατσαρόλα, τουρλού.

«Η επιθυμία της μαμάς μου να της φτιάξω αυτό το συγκεκριμένο φαγητό αποτελεί για εμένα την πιο ευχάριστη "εντολή"», έγραψε στο insta story που δημοσίευσε δείχνοντας το φαγητό που ήθελε η μαμά της να της φτιάξει.

mama-roula-koromila-tourlou.jpg

instagram @roulakoromila

Ρούλα Κορομηλά: Το μακιγιάζ που της έκανε η ανιψιά της – Αγνώριστη η παρουσιάστρια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved