Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κρατά στην αγκαλιά της τον ενός μηνός γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη έχοντας στο μάρσιππο το νεογέννητο γιο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κρατά στην αγκαλιά της τον ενός μηνός γιο της

Instagram/ @konstantinaspyropoulou

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Η παρουσιάστρια γέννησε στις 2 Ιουλίου ένα αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Βασίλης. Είναι ο δεύτερος της γιος, αφού ο πρώτος, ο Βλάσσης, ήρθε στη ζωή πριν 1,5 χρόνο (3 Ιανουαρίου 2023).

Χθες το βράδυ, αφού επέστρεψε από την παραλία που είχε πάει με τον γιο της Βλάσση, ανέβασε ένα boomerang στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στo οποίo τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη με τον μικρότερο γιο της, τον οποίο έχει στο μάρσιπο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και με τα δύο της παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C-BFurToCN5/

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο πριν μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και είχε αποκαλύψει ότι ήδη είχε αποφασίσει πως θα ονομάσει το δεύτερο παιδί της.

«Ευλογία χαρά είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Το έχουμε πει στον γιο μας τον Βλάση, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί κι εκείνος αλλά εντάξει, όλα θέλουν τον χρόνο τους [...] Έχουμε σκεφτεί το όνομα του παιδιού. Όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά, είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάμε με το όνομα του μπαμπά μου αυτή τη φορά, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει θα τους γιορτάζω όλους μαζί», δήλωσε χαριτολογώντας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved