Στέλιος Χανταμπάκης: Για ψάρεμα με τον γιο του Μανώλη

Μπαμπάς και γιος κάνουν πολλά πράγματα μαζί και έχουν κοινές αγάπες και χόμπι.

Στέλιος Χανταμπάκης: Για ψάρεμα με τον γιο του Μανώλη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς. Αφιερώνει όλο του το χρόνο στα παιδιά του και στην ανατροφή τους. Τα διαβάζει, τρέχει από δραστηριότητα σε δραστηριότητα και φροντίζει να γεμίζει τον χρόνο τους με πράγματα, αποτρέποντας έτσι τη χρήση κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ.

Όλγα Πηλιάκη: Η κόρη της φόρεσε τα καλά της για την σχολική φωτογραφία

Τόσο ο Μανώλης όσο και η Μαλένα τον χειμώνα έχουν ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα και το καλοκαίρι το περνούν κάνοντας διακοπές με τους γονείς τους είτε σε κάποιο νησί, είτε στον Βόλο, τόπο καταγωγής του Στέλιου Χανταμπάκη.

https://www.instagram.com/p/CuxOVlmMX7g/

Τα παιδιά λατρεύουν και τα δύο το ποδόσφαιρο: όπως ακριβώς ο μπαμπάς τους και ο παππούς τους και πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη. Εκτός από το ποδόσφαιρο όμως, ο περήφανος μπαμπάς έχει ακόμη μια μεγάλη αγάπη: το ψάρεμα.

Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Έκαναν οικογενειακώς μάσκα από άργιλο στην παραλία

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχει κάνει πρωινές αναρτήσεις είτε μεσοπέλαγα, είτε δείχνοντας περήφανα την ψαριά του. Αυτή την αγάπη προσπαθεί να περάσει και στον γιο του, Μανώλη. Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα, παίρνει μαζί του τον μικρό Μανώλη για να ψαρέψουν μαζί.

Φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον γιο του να κρατά το καλάμι στα χέρια προσπαθώντας να πιάσει το πρώτο του ψάρι.

Λίγο αργότερα ακολούθησε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Μανώλη να κοιμάται στην αγκαλιά του, με τον μπαμπά Στέλιο να σχολιάζει «Και πολύ άντεξε» μιας και ξύπνησαν αρκετά νωρίς το πρωί (γύρω στις 5 τα ξημερώματα) για να πάνε για ψάρεμα.

stelios-xantampakis.jpg

Μπαμπάς και γιος μοιράζονται συναισθήματα, επικοινωνούν, γελούν και διασκεδάζουν κάνοντας πράγματα μαζί. Τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το ψάρεμα τους φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν τις βάσεις για μία δυνατή σχέση.

Χανταμπάκης – Πηλιάκη: Μάζεψαν αλάτι με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved