Μιμή Ντενίση: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα, φωτογραφίζονται με μαγιό.

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία

instagram @mimi_denissi, @maritinadns

Η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την εικοσιτετράχρονη κόρη της, Μαριτίνα, στον Θεολόγο, όπου έχουν εξοχικό.

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός, μαμά και κόρη φαίνονται τόσο χαρούμενες που ευχαριστιούνται στιγμές ηρεμίας παρέα.

Αξίζει να πούμε πως η Μιμή Ντενίση κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην οικογενειακή της ζωή και γενικότερα δε μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα της κόρης της. Αλλά αυτό το καλοκαίρι, έκανε την ανατροπή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης «Με την αγάπη της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/C-Sfxa1IeTB/

«Δεν πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά μας»

Για τη σχέση που έχει με την κόρη της είχε μιλήσει η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα πιέζουμε και να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε αν είχε κιλά, ούτε αν δεν είχε κιλά. Εγώ πάντα λέω “πρέπει να είσαι ευτυχισμένη”».

Όσο για το bullying που η ίδια έχει περάσει ως ηθοποιός;

«Το μεγάλο bullying είναι το δημόσιο. Εγώ έχω φάει bullying μέσω τηλεόρασης. Ή είναι κάτι που σε δυναμώνει ή λυγίζεις. Εγώ δε λυγίζω, είμαι πολύ εύκαμπτη, δεν πέφτω. Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι αδικούμαι, ακούω αυτούς που έχουν αξία για μένα, έχω φυσική ωτοασπίδα.

«[...] Είχα το αντίβαρο ότι από πολύ μικρή επειδή είχα σχέσεις με ανθρώπους του εξωτερικού και με μεγάλες προσωπικότητες, γινόταν ένα παράξενο πράγμα σε μένα. Έβγαινε κάποιος που δεν ήταν σημαντικός στην Ελλάδα και με “έθαβε” και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο η Ολυμπία Δουκάκη και μου έλεγε “πότε θα παίξουμε μαζί”. Οπότε ήμουν σε δύο βάρκες και έγειρα προς τη σωστή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved