Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις κόρες του, τους φορά το χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων

«Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινο»

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις κόρες του, τους φορά το χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων

instagram @eleftherios_petrounias 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας το τρίτο σερί μετάλλιο του στη διοργάνωση. Αναμφίβολα, είναι μια επίδοση που ποτέ καμία αθλήτρια ή αθλητής έχει καταφέρει να κάνει στο άθλημα των κρίκων.

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, Ο «Μίδας των κρίκων» επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς του και φρόντισε, μάλιστα, να φορέσει, το μετάλλιο στις κόρες του, Σοφία και Λένια, ενώ η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C-YarcrA-vC/

«Επιτέλους επιστροφή. Δύο χρυσά και στη μέση και ένα χάλκινο!», έγραψε στη λεζάντα του post ο Ολυμπιονίκης.

Η αγκαλιά με τη Βασιλική Μιλλούση που θα μείνει στην ιστορία

Ο θρύλος της Ενόργανης Γυμναστικής μόλις ανακοινώθηκε πως κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο η γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση, έτρεξε στην αγκαλιά του και μαζί ξέσπασαν σε κλάματα.

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω!Ήρθα γι’ αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά Θα μπορούσα να ισοβαθμίσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δεν θα ήταν εφικτό», δήλωσε συγκινημένος ο 33χρονος αθλητής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved