Τζένη Μπότση: Φωτογραφίζεται ως «αθάνατη Ελληνίδα μάνα»

instagram @jennybotsi

Υπάρχει πιο κλασική εικόνα από μία μαμά που κουβαλά όλα τα παιδικά «συμπράγκαλα» στην θάλασσα;

Η Τζένη Μπότση καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, μοιράστηκε μια άκρως αληθινή και relatable φωτογραφία με τους σχεδόν 67 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Τζένη Μπότση: Το πάρτι για τη γιορτή της κόρης και της ανιψιάς της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της και τη μοναχοκόρη τους έχει ξεκινήσει η Τζένη Μπότση και θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία ως κλασική Ελληνίδα μάνα.

Εύκολο χτένισμα για μαμά και κόρη: Εμπνευστείτε από την Τζένη Μπότση και την μικρή Αλίκη

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ποζάρει φορτωμένη με όλα τα πράγματα τους. Όπως βλέπουμε κρατάει ένα φουσκωτό κροκόδειλο, τσάντα με τα κουβαδάκια, αλλά και τις προσωπικές της τσάντες.

instagram @jennybotsi

«Αθάνατη ελληνίδα μάνα» έγραψε και όχι μόνο εσείς αλλά και εμείς ταυτιστήκαμε- αλλά και γελάσαμε με αυτό το fun και relatable moment της ηθοποιού.

«Τους τελευταίους μήνες έχω μπει στην κλιμακτήριο. Αλλάζω περίοδο στη ζωή μου»

Πριν μερικούς μήνες, η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει σχετικά με τις αλλαγές που βιώνει στη ζωή της μια και διανύει την περίοδο της κλιμακτηρίου. Πιο συγκεκριμένα:

«Τους τελευταίους μήνες έχω μπει στην κλιμακτήριο. Αλλάζω περίοδο στη ζωή μου.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Μεγαλώνω, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή και θέλω να σας πω ότι πρέπει πια να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε. Καταλήγω να είμαι η μόνη που έχει μπει στην κλιμακτήριο. Δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι, ξέρετε, μπήκα στην κλιμακτήριο. Και οι γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο αντιμετωπίζουν κάποια θέματα. Εγώ ευτυχώς προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω ούτε φουντώματα πολλά ούτε νεύρα (τα είχα από πριν), το μόνο που έχω είναι τρομακτική κατακράτηση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό...», δήλωσε η ηθοποιός στο βιντεάκι που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved