Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τα παιδιά της - Υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες

Καιρό είχαμε να δούμε την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τα παιδιά της - Υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες

instagram @vickykaya_

H Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, Κάρολο-Ηλία και Μπιανκα.

Βίκυ Καγιά: Η φώτο με την 7χρονη Μπιάνκα λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

Η παρουσιάστρια και μοντέλο απολαμβάνει όμορφες στιγμές, με την καθημερινότητά της να είναι γεμάτη θάλασσα, ήλιο, αλμύρα, βόλτες, παιχνίδια, ξεγνοιασιά και πολλές πολλές στιγμές με τα παιδιά της.

Βασιλική Μιλλούση: Η απίθανη πόζα με τις κόρες της και το σχόλιο της Βίκυς Καγιά

Αν και όλο το φετινό καλοκαίρι δεν είχαμε δει καθόλου καλοκαιρινές φωτογραφίες των παιδιών της, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε εικόνες από τις διακοπές που κάνουν όλοι μαζί. Στο πρώτο insta story η ίδια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ στα υπόλοιπα απαθανατίζει τα παιδιά της. Η Μπιάνκα και ο Κάρολος στη δεύτερη φωτογραφία, παίζουν στη θάλασσα με φίλους, και στην τρίτη φωτογραφία η Μπιάνκα φροντίζει το άλογό της.

Βίκυ Καγιά: Ο γιος της κάνει βουτιά και εκείνη τον ενθαρρύνει (βίντεο)

H Μπιάνκα λατρεύει τα άλογα και την ιππασία

Η Αγία Άννα είναι ο επίγειος παράδεισος της Βίκυς Καγιά. Η ίδια εδώ και πολλά χρόνια κάνει αναρτήσεις από το μέρος που λατρεύει να περνά χρόνο με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Τo ράντζο που επισκέπτεται με την κόρη της, Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο είναι ένας χώρος που αγαπά πολύ και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πολλές φορές και όπως και η ίδια έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της, η ιππασία είναι κάτι που λατρεύει η ίδια και τα παιδιά της.

«Εδώ και 15 χρόνια απολαμβάνουμε τον παράδεισο του @rancheros_farm 🐴στην μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια.
Η Νανσυ και η αδερφή της Ντέπυ αγκαλιάζουν και φροντίζουν με απέραντη αγάπη τα άγρια άλογα της φάρμας, ανιδιοτελώς 🤍
Εδώ βρισκόμαστε κοντά στη φύση, ιππεύουμε, καθαρίζουμε, βοηθάμε, και πάνω απ’ όλα υποστηρίζουμε έναν φυσικό και ισορροπημένο τρόπο ζωής για τα παιδιά», έγραψε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά σε ανάρτηση που έκανε στο παρελθόν δείχνοντας φωτογραφίες και βίντεο από τον δικό της παράδεισο.

https://www.instagram.com/p/C4uwr4wIibj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved