Back to School: Η shopping list για την πιο ανανεωμένη επιστροφή στα θρανία

Μαργαρίτα Νικολάου
Lefteris_Partsalis

Ο απόλυτος οδηγός για γονείς.

Καλοκαιράκι τέλος! Αφήνουμε πίσω τις βουτιές, τη θάλασσα και την παραλία και καλωσορίζουμε τα βιβλία, τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τη μυρωδιά των καινούριων τετραδίων. Για αυτό μας προετοιμάζουν όλες οι διαφημίσεις που βλέπουμε στο feed του κινητού μας και φυσικά οι βιτρίνες στον δρόμο.

Για να μη «χαθείτε» στο τι να αγοράσετε και τι όχι, ετοίμασα μια shopping list που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να επιστρέψουν στα θρανία πιο μοδάτα και πιο trendy από ποτέ. Κάντε μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό, Designer Outlet Athens και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα designer brands.

Άνετα παπούτσια

Ανακαλύψτε τις τάσεις για να κάνετε την επιστροφή στο σχολείο καλύτερη. Διαλέξτε για τα παιδιά σας παπούτσια, που συνδυάζουν τη μόδα και την άνεση για μια αξέχαστη σχολική χρονιά.

Στα Nak Shoes θα βρείτε γνωστά brands με επιλογές για παιδιά όλων των ηλικιών. Ανάμεσά τους, τα πολύχρωμα sneakers που έχουν κάνει ένα αρκετά δυνατό come back και πρόκειται να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις των μικρών σας τόσο στο σχολείο, όσο και εκτός.

Nak Shoes / Όροφος 0 / Τηλ: +30 2130884849

Τα παιδιά εκτός από τα αθλητικά όμως, λατρεύουν και τα φθινοπωρινά παπούτσια. Πόσο μάλλον, τα μποτάκια Camper που είναι άνετα και ανθεκτικά στις εναλλαγές του καιρού.

Camper / Όροφος 0 / Τηλ: +30 2106638187

Υπάρχουν βέβαια και εκείνα τα παιδιά που βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους για τους υπερήρωες και άλλες φιγούρες, φορώντας παπούτσια που προσφέρουν όχι μόνο άνεση, αλλά και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Τα Skechers είναι αυτά που θα κάνουν κάθε μικρό παιδί χαρούμενο.

Skechers / Όροφος 0 / Τηλ: +30 2106638106

Basic back to school capsule για τα παιδιά όλων των ηλικιών

Ακόμη και τα παιδιά έχουν ανάγκη από μια «capsule γκαρνταρόμπα». Μια ντουλάπα με έναν μικρό αριθμό ρούχων που μπορούν να φορεθούν όλα μαζί. Για να δημιουργήσετε, λοιπόν, μια back to school capsule ντουλάπα, ξεκινήστε με ένα θέμα. Το θέμα μπορεί να είναι ο,τιδήποτε - χρώμα, στάμπα ή ρούχο. Στη συνέχεια, αγοράστε ρούχα που θα ταιριάζουν με το θέμα σας. Για παράδειγμα, το θέμα σας μπορεί να είναι το λευκό. Οποιοδήποτε ρούχο αγοράζετε θα πρέπει να συμπληρώνει ή να ταιριάζει με το χρώμα που διαλέξατε.

Τι να αγοράσετε; Τι χρειάζεται ένα παιδί για τη νέα σχολική χρονιά;

  • 3-4 φούτερ
  • 5-6 t-shirts
  • 3 παντελόνια φόρμες
  • 2 σορτς
  • 2 τζιν παντελόνια
  • 1 μπουφάν
  • 1 πουκάμισο

Μερικά από αυτά τα ρούχα θα τα βρείτε στο κατάστημα Lapin House.

Lapin House / Όροφος 1 / Τηλ: +30 2106638097

Για να συμπληρώσετε την capsule γκαρνταρόμπα του παιδιού μπορείτε να κάνετε μια βόλτα και από το κατάστημα United Colors of Benetton.

United Colors of Benetton / Όροφος 0 / Τηλ: +30 2106638200

Μπορεί επίσης να υπάρχουν επιπλέον πράγματα που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα σας, κάλτσες, εσώρουχα, φανελάκια ή καλσόν (αν έχετε κορίτσια). Όλα αυτά θα τα βρείτε στο κατάστημα Socks + More.

Socks + More / Όροφος 0 /Τηλ: +30 2106638228

Εάν το παιδί σας ασχολείται με τον αθλητισμό θα πρέπει να ντύνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο τις ημέρες που έχει προπόνηση, οπότε μπορείτε να προσθέσετε μερικά αθλητικά items στην γκαρνταρόμπα του. Στα καταστήματα Bodytalk θα βρείτε πραγματικά όλα όσα θα χρειαστούν για τη νέα σχολική χρονιά.

Bodytalk / Όροφος 0 /Τηλ: +30 2106638036

Σχολικά

Σχολικές τσάντες, κασετίνες, παγούρια, lunch boxes, ξυλομπογιές... Αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά σας στο Μουστάκας Signature Store. Η αγορά νέων σχολικών ειδών είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για πολλά παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καινούρια σχολική τσάντα ή μια νέα συσκευασία μαρκαδόρους, στυλό και μπογιές, για να ενθουσιαστούν πριν επιστρέψουν στο σχολείο.

Μουστάκας Signature Store / Όροφος 1 / Τηλ: +30 210 2251515

Back-to-school trend - Οπτικά

Είτε πρόκειται για γυαλιά όρασης, είτε μπλε φωτός για μελέτη, είτε φακούς επαφής, είτε κομψά γυαλιά ηλίου δεν έχετε παρά να αγοράσετε στα παιδιά σας τα καλύτερα για να επιστρέψουν στην τάξη με στυλ. Το κατάστημα Panaidis Kids έχει μεγάλη ποικιλία και θα βρείτε γυαλιά για όλα τα γούστα.

Panaidis Kids / Όροφος 1

Δεν χρειάζεται να τρέχετε αριστερά και δεξιά για όλα αυτά

Λίγο πριν την έναρξη των σχολείων, απολαύστε μια βόλτα με την οικογένειά σας στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens!

Κάντε ένα διάλειμμα, πάρτε την μεγάααλη λίστα στα χέρια σας και ανανεώστε την σχολική γκαρνταρόμπα των παιδιών κάνοντας την εμπειρία των αγορών πραγματικά απολαυστική για εκείνα, μόνο στο Designer Outlet Athens.

Τέλος, αν επισκεφθείτε το Designer Outlet Athens, 07 με 10 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:00, τα παιδιά θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του αγαπημένου τους παιχνιδιού δράσης NERF στον κήπο του εκπτωτικού χωριού, θα μεταμορφωθούν σε αληθινούς μαχητές και θα πάρουν μέρος σε μοναδικές δοκιμασίες στην NERF Arena, NERF Shooting Area και Water Shooting Area.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δ: Οικοδομικό Τετράγωνο, Ε71 Σπάτα 190 04
T: +30 210 6630830 / +30 210 6630840
Ε: info@designeroutletathens.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved