Μαρία Ηλιάκη: Η καλοκαιρινή καρτ-ποστάλ με την κόρη της από την Κρήτη

Μια τρυφερή στιγμή μαμάς-κόρης.

Μαρία Ηλιάκη: Η καλοκαιρινή καρτ-ποστάλ με την κόρη της από την Κρήτη

instagram @marakiiliaki

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια, αναρτά φωτογραφίες και βίντεο σε insta stories που δείχνουν με ποιο τρόπο περνά τη μέρα της η μικρή Κατερίνα.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους 594 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα carousel post με τρεις φωτογραφίες και πραγματικά μοιάζουν με καρτ ποστάλ.

Με το παλαιό λιμάνι των Χανίων να πλαισιώνει τις φωτογραφίες, η Μαρία Ηλιάκη κρατά την κόρη της αγκαλιά. Στην πρώτη, μάλιστα, αγναντεύουν την θάλασσα καθισμένες σε ένα παγκάκι. Η δύση του ηλίου κάνει τις φωτογραφίες αυτές ακόμα πιο μαγικές.

«Μαζί 🩷», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας και όλες οι κοριτσομαμάδες καταλαβαίνουν στο 100% τον ιδιαίτερο δεσμό κόρης-μαμάς.

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι «χτίζει» την ανεξαρτησία της κόρης της

https://www.instagram.com/p/C-pZGFgi_aL/

«Καφές με την Έλσα»

H αγάπη για το στυλ μαμάς και κόρης είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο. Μια εκκεντρική εμφάνιση για τις πρωινές ώρες έκανε η μικρή Κατερίνα επιλέγοντας να φορέσει τα γάντια της πριγκίπισσας Έλσα από την ταινία «Frozen».

«Καφές με την Έλσα» σχολίασε χιουμοριστικά η Μαρία Ηλιάκη στο story που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους.

Μεταξύ μας, πολύ θα θέλαμε να φορέσουμε κάτι αντίστοιχο στη δουλειά για να ανέβει λίγο η διάθεση, ειδικά τις Δευτέρες!

Μαρία Ηλιάκη: Το νέο κούρεμα που έκανε η κόρη της στις κούκλες Elsa και Anna

instagram @marakiiliaki

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved